Πως να ντυθείς για το νησί…

Πως να ντυθείς για το νησί… | tlife.gr

Η μόδα φέτος εμπνέεται από τους εξωτικούς προορισμούς. Είναι η πιo δροσερή, πιο φρέσκια, πιο stylish πρόταση για να ντυθείς στα κοσμικά νησιά του Αιγαίου.

Αν σκοπεύεις να κάνεις μια μικρή απόδραση στην Ύδρα, στις Σπέτσες, στη Μύκονο το σαββατοκύριακο και αναρωτιέσαι ποιο είναι το dress code για να είσαι κομψή αλλά όχι overdressed, για να καταφέρεις την ανεπιτήδευτη, χαλαρή κομψότητα που απαιτεί ένα νησί, σου έχουμε τη λύση.
Οι τάσεις δίνουν την έμπνευση κι εσύ τις προσαρμόζεις στο στιλ σου και στο μπάτζετ σου.

Η Prada δημιουργεί το It Coctail Dress τυπώνοντας παραστάσεις από παραλίες πάνω σε μετάξι.

Φόρεμα Prada

Στο club;

Για την βραδινή σου εμφάνιση ο Ashish προτείνει ένα φόρεμα από κεντημένες παγιέτες που ταξιδεύει στο δειλινό ενός τροπικού νησιού.


Φόρεμα, Ashish

Και παπούτσια;
Τόλμησε τις μπότες φέτος το καλοκαίρι. Ο Giuseppe Zanotti σε κρατάει μέσα στο κλίμα τυπώνοντας ένα χάρτη πάνω στα κοντά μποτίνια του. Το συγκεκριμένο look όμως δεν είναι ιδανικό μόνο για μια εξόρμηση σε κάποιο κοντινό νησί αλλά και για την πόλη. Είναι η στιλιστική λύση για να μετατρέψεις την καθημερινότητά σου σε διακοπές.

Μποτίνια, Giuseppe Zanotti

Στην Παραλία;

Τόλμησε το ολόσωμο αν σου το επιτρέπει ο σωματότυπος σου. Ο οίκος Martin Margiela έχει την ιδανική πρόταση.


Μαγιό Μaison Martin Margiela

Και φυσικά στην παραλία δεν μπορείς να πας χωρίς την ανάλογη τσάντα. Η Kippling παραμένει στο κλίμα της τροπικής παραλίας.

Tσάντα Kippling


READ more