Πώς να ντυθείς με θηλυκότητα ακόμη και όταν έχει καύσωνα

Η θερμοκρασία το επόμενο διάστημα αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο, επομένως το ντύσιμό μας πρέπει να είναι όσο πιο σωστό και δροσερό ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε χωρίς να ταλαιπωρηθούμε.

Το πιο σημαντικό βήμα είναι σίγουρα τα υφάσματα. Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από ρούχα που όχι μόνο θα απωθούν τη ζέστη αλλά παράλληλα θα διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος σε χαμηλά επίπεδα. Παρόλα αυτά όλες θέλουμε, ακόμη και όταν έχει πολύ ζέστη, να φοράμε ρούχα με τα οποία να μη ζεσταινόμαστε αλλά να κρατάμε την θηλυκότητά μας. Πάμε να δούμε μερικά styling tips για να είμαστε θηλυκές, ακόμη και όταν ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη.

@selinyagcioglu

 

Τα strapless top που αναδεικνύουν τους ώμους είναι μία τέλεια πρόταση για θηλυκές εμφανίσεις όταν έχει πολύ ζέστη. Η τζιν φούστα απλώς είναι το τέλειο bottom κομμάτι με το οποίο θα τα συνδυάσεις.

@selinyagcioglu

Τα λευκά  ρούχα χαρίζουν δροσιά σίγουρα. Πέρα από τα κλασικά σχέδια, μπορείς να βρεις και κάποια πιο θηλυκά όπως μπουστάκια ή top με cut outs που θα σε βοηθήσουν στη ζέστη.

@vikyandthekid

Τα top που δένουν στο λαιμό και έχουν την πλάτη έξω επίσης είναι super sexy και μπορείς να τα βάλεις άνετα και τα πρωινά που έχει ζέστη στην πόλη με ένα χαλαρό σορτσάκι ή με αέρινο παντελόνι.

@anoukyve

Λευκά φορέματα που έχουν το θηλυκό στοιχείο που θες και σίγουρα το σωστό χρώμα για την πολύ ζέστη.

@vikyandthekid

Τα λευκά πουκάμισα δεμένα στη μέση είναι πολύ ωραία πρόταση για τις ζεστές μέρες και δίνουν τη θηλυκή λεπτομέρεια που θες στο ντύσιμό σου.

@vikyandthekid

Τα crop πουκάμισα συνδυασμένα με mini φούστες αποτελούν μια νέα πρόταση που βλέπουμε πολύ στο Instagram και μας αρέσει για τώρα.

@anoukyve

Ένας ώμος- Μία λεπτομέρεια που πάντα προσθέτει θηλυκότητα στην εμφάνισή μας και, τώρα με τη ζέστη, προσθέτει και άνεση στο στιλ μας.

@laura_eguizabal

Slip dress μια πρόταση κλασική για τις ζεστές μέρες, Για να κάνεις το look πιο θηλυκό φόρεσε ένα με έντονη απόχρωση που θα ξεχωρίσει.

Read More

And More