Πως οι Γαλλίδες παραμένουν στιλάτες στο πολύ κρύο!

Είναι οι γυναίκες που χαζεύεις στο instagram και ακολουθείς, γιατί έχουν αυτό το effortless style. Σπάνια ακολουθούν τις τάσεις, αλλά είναι πάντα in style.

Αέρινες, κομψές, με ένα twist στο ντύσιμο τους που τις κάνει μοναδικές είναι παράδειγμα προς μίμηση και βεβαίως θα ήθελες να έχεις αυτό το look και εσύ.

Ειδικά τον χειμώνα που οι συνθήκες δεν σε αφήνουν να έχεις ιδιαίτερο styling, απορείς πως αυτές καταφέρνουν να παραμένουν so chic.

Σήμερα θα κάνουμε ένα style class με βάση το winter style των Γαλλίδων και σίγουρα θα μάθουμε πολλά, μέσα από τα profile τους στο instagram.  Ανακάλυψα, λοιπόν, και σου δίνω τα πιο french styling tips για super εμφάνιση στο κρύο.

Παπούτσια

Τα παπούτσια που επιλέγουν δεν έχουν καμία σχέση με snow boots ή fur μποτάκια. Οι μπότες είναι το αγαπημένο τους παπούτσι και το φοράνε με τα jean τους ή φορέματα, όταν έχει πολύ κρύο. Έτσι ,διατηρούν το μοναδικό τους style ακόμη και στο κρύο.

Φούστες

Το ξέρω πως για εσένα η φούστα στην καρδιά του χειμώνα ακούγεται δύσκολο, αλλά εδώ είναι που οι Γαλλίδες κάνουν την διαφορά. Floral φούστες με πουλόβερ και suede μπότες δίνουν το τέλειο winter look δίπλα στον Σηκουάνα.

Κάπες

Παλτό και γούνες και μπουφάν ok σε όλα αυτά, αλλά το κομμάτι που κάνει την διαφορά στο french style είναι οι κάπες. Τόσες σεζόν σου γράφω ότι είναι τάση. Καιρός, λοιπόν, να την δοκιμάσεις όπως τα αγαπημένα σου french it girls.

Γήινες αποχρώσεις

Ναι, το ξέρω ότι ορκίζεσαι στο μαύρο χρώμα τον χειμώνα και εγώ μαζί σου είμαι, αλλά αν θες να κάνεις την διαφορά και να θυμίζεις Γαλλίδα, τότε οι γήινες αποχρώσεις είναι αυτές που πρέπει να υιοθετήσεις. Καφέ, μπεζ, πορτοκαλί είναι ζεστά χειμερινά χρώματα που θα ανανεώσουν το style σου.

Καπέλα

Αγαπάς τους σκούφους και πολύ καλά κάνεις, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα στιλάτο καπέλο μέσα στον χειμώνα. Οι Γαλλίδες το προτιμούν και έτσι δίνουν υπέροχη κομψότητα στα καθημερινά τος χειμερινά σύνολα.

Όχι μόνο πουλόβερ

Τα πουλόβερ και τα ζιβάγκο είναι τα πιο ζεστά top μέσα στον χειμώνα. Στο Παρίσι, όμως, τα πράγματα είναι αλλιώς. Ρομαντικά top φοριούνται άνετα μέσα στο κρύο με τζιν και γούνες. Κάνε μια μικρή κίνηση και άλλαξε όλο το winter style σου και εσύ.

Layering

Όταν κρυώνεις πολύ, τότε η λύση στα γαλλικά λέγεται layering, φόρεσε πολλά κομμάτια μαζί και δώσε ζέστη και style με μία κίνηση. Ζιβάγκο με πουκάμισο και ζακέτα και παλτό, όλα μαζί θα δώσουν το Paris look που βλέπεις στο pinterest.

 Mπερές

 

Το απόλυτο γαλλικό αξεσουάρ που σίγουρα θα έχεις στην ντουλάπα σου και ναι καιρός είναι να το φορέσεις. Δώσε με ένα μικρό item την απόλυτη γαλλική φινέτσα στο χειμερινό σου look.

 

Read More

And More