Πως περνάνε οι celebrities στην καραντίνα! Οι instagram pics που ανέβασαν…

Ζούμε μία καινούρια πραγματικότητα, είμαστε όλοι στο σπίτι -για το καλό μας, η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Προσπαθούμε να συνηθίσουμε αυτήν τη νέα συνθήκη και κάνουμε υπομονή για να πάνε όλα καλά!

Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί. Μας αφορά όλους. Χωρίς διακρίσεις. Έτσι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα στα social των επωνύμων. Τι κάνουν; Πώς περνάνε τις μέρες τους στο σπίτι; Τι ποστάρουν;

Δες ένα αφιέρωμα με εικόνες από το instagram που ανέβασαν οι διάσημες και μας δίνουν ιδέες, μας εμψυχώνουν ή κάνουν χιούμορ για να χαλαρώσουμε.

Ας τις δούμε…

H Οlivia Palermo με look που θυμίζει ”Breakfash at Tiffany’s” μας λέει ότι αισθάνεται retro και έχει μία λίστα έτοιμη με ταινίες σε αυτό το ύφος ώστε να περάσουμε τέλεια όσο είμαστε μέσα.

Follow @oliviapalermo

H Kim Kardashian κοιτάζει φωτογραφίες από το τελευταίο της ταξίδι στο Παρίσι: φοράει μία latex ολόσωμη φόρμα Balmain και ετοιμάζεται να πάει σε μία επίδειξη μόδας… και όλα αυτά φαίνονται τόσο μακρινά! Μας εύχεται να είμαστε όλοι καλά και υγιείς.

Follow @kimkardashian

H Αna de Armas στο τελευταίο της editorial για την ισπνική Vogue, όμορφη και sexy με τέλειο σύνολο… Αν θες να την γνωρίσεις καλύτερα δες το αφιέρωμα στο νέο κορίτσι του James Bond!

Follow @ana_d_armas

H Hailey Bieber μας ανακοινώνει την τρίτη της συλλογή με μαγιό σε συνεργασία με το brand Roxy, και μας καλεί να ρίξουμε μία ματιά τώρα που είμαστε σπίτι και να δούμε τα νέα της σχέδια!

H Jennifer Lopez μας ξεσηκώνει και μας προτρέπει μέσα απο το instagram της να χορέψουμε, να ξεδώσουμε λίγο, ενώ ανεβάζει φωτογραφίες από την τελευταία της περιοδεία με sequin ολόσοωμη φόρμα και leopard coat!

Follow @jlo

Η Sarah Jessica Parker κάνει χιούμορ και μας δείχνει ότι μένει σπίτι και… αλλάζει συνεχώς παπούτσια για να ξεχνιέται!

Follow @sarahjessicaparker

Mία τρυφερή εικόνα απο την Kaia Gerber, μακριά από catwalk και φωτογραφίσεις, μένει και αυτή μέσα, φοράει ένα hoodie και αγκαλιά με το αγαπημένο της ζωάκι μας λέει: stay home!

Follow @kaiagerber

H Αlessandra Ambrosio μας εξηγεί για ποιους μένει σπίτι: Για τον μπαμπά της που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας, για την αγαπημένη της φίλη που είναι στην πρώτη γραμμή μαζί με όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν αγώνα και για όλους εμάς!

Follow @alessandraambrosio

Η Chiara Ferragni είναι από τις πρώτες που μπήκαν στην καραντίνα αφού μένει στην Ιταλία! Κάθε μέρα μας κρατάει συντροφιά με home looks κάνοντας την νέα αυτή κατάσταση λίγο πιο… χαλαρή!

Follow @chiaraferragni

H Cara Delevingne ποζάρει με χαλαρό ύφος και χωρίς καθόλου μακιγιάζ αγκαλιά με 2 σκυλάκια και είναι so cute! Tα κατοικίδια είναι μία καλή συντροφιά αυτές τις μέρες μέσα στο σπίτι αλλά χρειάζονται και την δική τους φροντίδα!

Follow @caradelevingne

Read More

And More