Πως θα φορέσεις το κοτλέ παντελόνι; Η Alexa Chung απαντάει με τη δική της στιλιστική επιλογή

Η Alexa Chung είναι το απόλυτο it girl και κάθε εμφάνισή της είναι fashion statement. To style της είναι ξεκάθαρα ξεχωριστό, και πλέον με τη νέα της συλλογή, μπορείς και εσύ να αποκτήσεις αυτά τα κομμάτια που κάνουν την διαφορά!

Η τελευταία της collection έχει τον τίτλο Fantastic, και είναι εμπνευσμένη από την μουσική σκηνή των 90′s, περιέχει κομμάτια φόρο τιμής στους μουσικούς που άλλαξαν το τοπίο αυτή την δεκαετία, όχι μόνο μουσικά, αλλά και στιλιστικά, με τις επιλογές τους.

Η Chung, λοιπόν, έκανε ένα μεγάλο πάρτι για το νέο της λανσάρισμα, με πολλούς καλεσμένους, και βέβαια υπήρχαν πολλές εμφανίσεις με στιλιστικό ενδιαφέρον. Το super cool κορίτσι στο event αυτό επέλεξε να φορέσει ένα κοτλέ παντελόνι!

Το κοτλέ φέτος έχει κάνει δυναμικό comeback και η ίδια έχει αρκετά κομμάτια στη νέα της collection σε πολλά χρώματα (ροζ, πράσινο, μπλε, κίτρινο), μας αρέσει όμως γιατί έδωσε και μία party εκδοχή με αυτό της το look, σε ένα κομμάτι που το φοράς κυρίως πρωί!

Η Alexa το συνδύασε με μεταξωτό pink shirt, καθόλου κοσμήματα και velvet booties. Εσύ πάρε ιδέες και αν δεν έχεις ήδη πάρει ένα κοτλέ παντελόνι, μην σκας θα βρεις παντού, αλλά ίσως βρεις και ένα στην ντουλάπα της μαμάς, για ακόμη πιο vintage cool style!

Read More

And More