Πως θα κάνεις τις εορταστικές αγορές σου και θα βγεις… κερδισμένη!

Πως θα κάνεις τις εορταστικές αγορές σου και θα βγεις… κερδισμένη! | tlife.gr

Γιορτές, ψώνια, δώρα αλλά και αρκετά έξοδα! Φέτος, όμως, όλα θα αλλάξουν, γιατί σου βρήκαμε τον τρόπο να βγεις κερδισμένη, ενώ ψωνίζεις στα αγαπημένα σου καταστήματα τα δώρα των γιορτών!

Με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, το i-bank payband και το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, θα κάνεις όλες τις αγορές σου εύκολα, αλλά το κυριότερο είναι πως θα βγεις κερδισμένη, αφού ειδικά για την περίοδο από 17 έως και 31 Δεκεμβρίου οι go4more πόντοι σου σε επιλεγμένους εμπόρους πολλαπλασιάζονται!

Εγώ επισκέφτηκα τα καταστήματα Media Markt και πήρα δώρα τεχνολογίας για τους φίλους μου, τα Notos Home για είδη σπιτιού και στολίδια, το Μουστάκα για παιχνίδια και τέλος τα καταστήματα Notos όπου βρήκα και πήρα για τους αγαπημένους μου τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ για την νέα σεζόν, σε καταπληκτικές τιμές και τεράστια ποικιλία για όλους. Τα καταστήματα Νotos είναι ο απόλυτος shopping προορισμός για τις γιορτές και είναι τέλειο που μπορώ και εκεί να εξαργυρώσω τους go4more πόντους μου.

Φυσικά για όλες τις πληρωμές μου χρησιμοποίησα τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή το ibank payband και συγκέντρωσα πολλαπλάσιους go4more πόντους που τους εξαργύρωσα άμεσα. Έτσι βγήκα κερδισμένη γιατί σε κάποιες μου αγορές δεν χρειάστηκε να πληρώσω σχεδόν καθόλου!

Ακούγεται φανταστικό και είναι! Ειδικά αυτή την περίοδο, που τα έξοδα είναι αρκετά, δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι, αφού έχεις τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και το i-bank payband που κάνουν την ζωή σου πολύ πιο εύκολη!

Απόλαυσε, λοιπόν, τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου, για shopping και πολλαπλό κέρδος!

READ more