Πως θα νοικιάσεις ένα original Burberry κομμάτι για τις γιορτές

Ο κόσμος της ενοικίασης και της μεταπώλησης μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, καθώς όλο και περισσότερες επωνυμίες σχεδιαστών ενστερνίζονται την ιδέα, διευκολύνοντας τους πελάτες τους να ασκούν την κυκλική μόδα και να επιλέγουν πιο βιώσιμους τρόπους αγορών. Ο τελευταίος οίκος μόδας που επεκτείνεται σε αυτό είναι ο οίκος Burberry, ο οποίος μόλις ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το My Wardrobe HQ, την κορυφαία πλατφόρμα πολυτελών ενοικιάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MY WARDROBE HQ (@mywardrobe_hq)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Η Burberry θα ξεκινήσει αυτή την συνεργασία όπου θα μπορείς άνετα να νοικιάσεις γνωστά σχέδια της Burberry, από καμπαρντίνες μέχρι τσάντες για 10 ή 14 ημέρες .

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry)

Ο όμιλος δήλωσε σχετικά : “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με το My Wardrobe HQ για να προσφέρουμε στους πελάτες μας  έναν νέο τρόπο απόκτησης των  πολυτελών κομματιών μας μέσα από την ιδέα της ανακύκλωσης». Εν τω μεταξύ, η Tina Lake, ιδρύτρια του My Wardrobe HQ, είπε ότι αυτή ήταν μια συνεργασία όνειρο που έγινε πραγματικότητα: «Από την πρώτη στιγμή που φαντάστηκα το My Wardrobe, ήταν με φιλοδοξία να συνεργαστώ με την Burberry ».

Τέλεια νέα για όσες λατρεύουν τα σχέδια του οίκου Burberry αλλά μέχρι τώρα ήταν πέρα από το budget τους!

Read More

And More