Πώς θα πακετάρεις έξυπνα την βαλίτσα σου για το τριήμερο

Tο 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι εδώ, αν ετοιμάζεσαι για απόδραση τότε σήμερα είναι μέρα που θα φτιάξεις την βαλίτσα σου.Tο να ετοιμάσεις μία βαλίτσα είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά τώρα με αυτόν τον καιρό που θες  να πάρεις μαζί σου ρούχα για όλες τις εποχές. Δεν θα σου πω τι θα πάρεις αλλά θα σου πω tips για να πακετάρεις εύκολα και σωστά ώστε να πάρεις μαζί σου ότι ακριβώς χρειάζεσαι.

Οργάνωσε τις εμφανίσεις σου

Τι σημαίνει αυτό; Κάτσε και σκέψου που πας, τι θα κάνεις, τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου. Πόσα βραδινά, πόσα πρωινά, πόσα παπούτσια κλπ. Δες τι καιρό θα έχει εκεί. Αν χρειάζεσαι πιο ζεστά ρούχα και τι είδους παπούτσια.Δεν έχει νόημα να πάρεις το αγαπημένο σου φόρεμα αν δεν έχεις που να το βάλεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις λιγότερα πράγματα, και τα σωστά παπούτσια. Πάρε σίγουρα jacket και φουλάρι που θα τα φορέσεις στο ταξίδι όπως και το τζιν σου που σίγουρα θα το χρειαστείς. Αθλητικά, κάλτσες και σίγουρα κάποιο πουλόβερ γιατί ο καιρός δεν αστειεύεται.

Τύλιξε τα όλα σε roll on

O καλύτερος τρόπος είναι να πακετάρεις τα ρούχα σου σε roll on. Κερδίζεις ξεκάθαρα χώρο και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι σίδερο μόλις φτάσεις. Έτσι θα χωρέσεις ένα ακόμη ζευγάρι sneakers.

Πάρε περισσότερα φορέματα

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Skoog (@annamavridis)

Ναι είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις γιατί δεν χρειάζεσαι δύο items. Έχεις ένα φόρεμα και το look είναι έτοιμο. Πάρε φορέματα που ταιριάζουν και στην παραλία και στην βόλτα και φρόντισε να ταιριάζουν και με το jacket σου διότι θα το χρειαστείς και αυτό το βράδυ.

 

 

Read More

And More