Dior in Athens

Πώς θα παρακολουθήσεις live το μεγάλο show του Dior που θα γίνει την Πέμπτη

Είναι γεγονός: Tην Πέμπτη, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στις 8 το βράδυ, θα ανάψουν τα φώτα και ο μεγάλος οίκος Dior θα παρουσιάσει την ειδική συλλογή Cruise 2022, που θα τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Οι αρχαιοελληνικές αισθητικές αξίες του φωτός (Phos) και της ομορφιάς (Kallos) χαρακτηρίζουν την collection που θα δούμε και για την οποία εργάστηκαν και Έλληνες δημιουργοί και τεχνίτες που ζουν και εργάζονται στο Άργος, στην Καλαμάτα, στο Σουφλί και σε άλλες περιοχές της χώρας. Η Maria Grazia Chiuri έχει οραματιστεί αυτή η μεγάλη ομάδα να καταφέρει να συνδυάσει τον πολιτιστικό πλούτο και την εξαιρετική τεχνογνωσία της Ελλάδας, έχοντας στο επίκεντρο τις περιφερειακές τέχνες, από την ύφανση ως το κέντημα, το μετάξι ως τα κεραμικά, τα χαλιά ως τα κοσμήματα.

Αυτό λοιπόν το  υπερθέαμα θα μεταδοθεί live σε όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα και από το live streaming στα social media του γαλλικού Οίκου. Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες κοινωνικών δικτύων σε όλο τον πλανήτη θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν, μέσα από αυτήν τη συλλογή, την άριστη τεχνογνωσία (craftsmanship) των Ελλήνων που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων και την υπεροχή της ελληνικής χειροτεχνίας.

 

Ο Οίκος Dior για να τιμήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες τεχνίτες που θα τα συμμετέχουν και θα δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής, θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους των περιοχών όπου ζουν και εργάζονται οι Έλληνες δημιουργοί σε όλη την Ελλάδα από το Σουφλί μέχρι την Καλαμάτα, να παρακολουθήσουν Live σε κατάλληλους ανοικτούς χώρους το εντυπωσιακό event που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Την ίδια δυνατότητα θα έχουν το βράδυ της Πέμπτης  και οι κάτοικοι της Αθήνας, που θα μπορούν να δουν ζωντανά τη φαντασμαγορική εκδήλωση που τιμά την Ελλάδα, στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, αλλά και στον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Cine Paris στην καρδιά της Πλάκας.

Ετικέτες

Read More

And More