Πόσο κοστίζει το vintage Cartier δαχτυλίδι αρραβώνων της Mary-Kate Olsen;

Yπάρχει μεγάλος προβληματισμός σχετικά με το δαχτυλίδι αρραβώνων της Mary – Kate Olsen, μετά τα δημοσιεύματα που λένε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Γάλλο τραπεζίτη Olivier Sarkozy – για το ποιού οίκου είναι, πόσο κοστίζει, και κατά πόσον ή όχι η σχεδιάστρια έκανε το αδιανόητο και το αγόρασε για τον εαυτό της .

/

Τελικά έγινε γνωστό πως δαχτυλίδι της Olsen είναι εκλεκτής ποιότητας Cartier, τοy 1953 -μια ταιριαστή επιλογή για εκείνη, αν σκεφτεί κανείς την αγάπη της με τα μοναδικά vintage ρούχα και αγοράστηκε σε μια δημοπρασία κοσμημάτων του οίκου Sotheby, σύμφωνα με μια πηγή εξοικειωμένη με το θέμα.

Το τεσσάρων καρατίων διαμάντι του δαχτυλιδιού,πλαισιώνεται από 16 ζαφείρια, και single – cut διαμάντια.
Το δαχτυλίδι ανήκε αρχικά σε έναν συλλέκτη κοσμημάτων από το Tennessee και αγοράστηκε σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη στις 6 Φεβρουαρίου.

/

Ενώ το δαχτυλίδι είχε αρχικά εκτιμηθεί από 40.000 μέχρι 60.000 δολάρια από τον οίκο δημοπρασίας Sotheby, εν τέλει πωλήθηκε για 81.250 δολάρια. Και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα υπέρογκο ποσό για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων (η μέση τιμή που καταβάλλεται για ένα δαχτυλίδι αρραβώνων στις ΗΠΑ είναι 5.431 δολάρια), στην πραγματικότητα είναι αρκετά περιορισμένη σε σχέση με τα standards των celebrities.

To δαχτυλίδι αρραβώνων της Kim Kardashian από τον Kanye West, για παράδειγμα, είναι του οίκου Lorraine Schwartz και εκτιμάται ότι είναι αξίας 8.000.000 δολαρίων ενώ το δαχτυλίδι αρραβώνων της Angelina Jolie από τον Brad Pitt διαθέτει συνολικά 16 καράτια και πιθανολογείται ότι είναι αξίας 500.000 δολαρίων.

Ο οίκος Sotheby πάντως, αρνήθηκε να αποκαλύψει το ποιος αγόρασε το δαχτυλίδι , έτσι μάλλον θα συνεχίσουμε να κάνουμε εικασίες για το αν ή όχι η Olsen αγόρασε το δαχτυλίδι για τον εαυτό της ή αν ο Sarkozy το αγόρασε για εκείνη…

Read More

And More