Πού μπορείς να αποκτήσεις ένα Maison Margiela με 50% έκπτωση

Εκεί στην περιοχή του Hilton -οι λάτρεις της μόδας το γνωρίζουν- βρίσκεται το “μυστικό” του απαιτητικού στιλ. Του στιλ που ξεχωρίζει, που διαχωρίζει τη θέση του από το κοινότυπο, που αποθεώνει τη σχεδιαστική δημιουργικότητα. Η υψηλή αισθητική και το καλό γούστο συναντούν αυτό το ιδιαίτερο “κάτι” που εκπλήσσει, αυτό το παραπάνω που κλείνει συνωμοτικά το μάτι στους απαιτητικούς fashionistas. Με λίγα λόγια, αν έχεις απαιτητικό γούστο, αν θέλεις τα κομμάτια που φοράς να ξεφεύγουν από το στιλιστικό κατεστημένο, δεν έχεις παρά να περάσεις την πόρτα του Studio Avra -κυριολεκτικά ή μεταφορικά αν επιλέξεις το online κατάστημα. Τώρα, όμως, που έχει εκπτώσεις και έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τα πολυπόθητα design items με έκπτωση έως και 50%!

 

Το STUDIO AVRA, το οποίο ξεχωρίζει για τις πρωτοποριακές του συνεργασίες με εγχώρια και παγκόσμια fashion brands εδώ και χρόνια, καλωσορίζει τη νέα χρονιά, με τις ξεχωριστές δημιουργίες των brands MM6 MAISON MARGIELA, PROENZA SCHOULER, VANESSA K και DIGITARIA.

 

 

 

 

Σε ένα περιβάλλον που διακρίνεται για τη μίνιμαλ αισθητική του, προσφέρει στο κοινό του την ευκαιρία να γνωρίσει και να απολαύσει την απαράμιλλη ομορφιά του streetwear style, όπως είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας MM6 Maison Margiela x Salomon της παγκοσμίου φήμης Γαλλικής εταιρείας, που εξειδικεύεται στην εξωτερική άθληση, την υπόδηση και τον εξοπλισμό.

 

 

 

Επισκεφτείτε το STUDIO AVRA στην οδό Ιοφώντος 14 (περιοχή Hilton), για να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, μέσα από τη μοναδική εμπειρία του personal shopping.

 

*Οι δημιουργίες της σεζόν Fall-Winter 2022 διατίθενται με έκπτωση (έως και) 50%. Όλες οι δημιουργίες διατίθενται και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.studioavra.gr

Read More

And More