Που βρίσκεται το νέο Concept Store της Folli Follie που πρέπει να πας οπωσδήποτε;

Φίλη μου, αγαπημένη fashionista που λατρεύεις τη μόδα, σού έχω φανταστικά νέα. Ξέρω πως όταν ακούς Folli Follie το στιλιστικό σου ένστικτο χαμογελάει. Σήμερα λοιπόν θα σε κάνω ακόμα πιο χαρούμενη διότι έχω να σου ανακοινώσω ότι το διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο στην Ερμού 19 στεγάζει πλέον το νέο Concept Store της Folli Follie.

Με λίγα λόγια βρήκες τον απόλυτο προορισμό σου για shopping στο κέντρο της Αθήνας. Για να απολαύσεις ολοκληρωμένες trendsetting προτάσεις μόδας, ικανοποιώντας απολύτως την ανάγκη σου για πολυτέλεια και διαδραστική εμπειρία.

Και γίνομαι πιο περιγραφική για να πάρεις μια γεύση…

Δύο όροφοι συνολικού εμβαδού 250 τ.μέτρων που αντικατοπτρίζουν τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, υπόσχονται να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του fashion shopping που μέχρι τώρα είχες στο μυαλό σου.

Μεταφέροντας την ενέργεια και το λαμπερό χαρακτήρα του brand, το νέο Concept Store της Folli Follie διαθέτει τέσσερα δυναμικά στοιχεία: το sea of flowers, το aquarium showcase, το fantasy wall και το diamond cloud. Τα τέσσερα αυτά στοιχεία, λειτουργούν ως καμβάς πάνω στον οποίο παίζει το φως και οι αντανακλάσεις του, δημιουργώντας ένα μοντέρνο​​ και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, μέσα από το οποίο εκφράζεται ο fashion forward χαρακτήρας του brand.

Μια επίσκεψη στο νέο Concept Store της Folli Follie αποτελεί ένα ταξίδι στην μόδα και την ιστορία του brand, με τις iconic συλλογές και τα εμβληματικά μοτίφ του να κατέχουν κυρίαρχη θέση στο design του καταστήματος.

Με στόχο να προσφέρει μια μοναδική fashion εμπειρία, το Concept Store της Folli Follie διαθέτει μια κοσμοπολίτικη πινελιά στο σχεδιασμό του, που διαφαίνεται μέσα από statement γραφικά, μαρμάρινο δάπεδο, έπιπλα σε τόνους του ροζ χρυσού και του colonial white, καθρέφτες και διαφανείς επιφάνειες, που συνδυάζονται αρμονικά για να χαρίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Λοιπόν; Είσαι έτοιμη κι εσύ να βιώσεις μια καινοτόμα εμπειρία στο κόσμο της μόδας;

Read More

And More