Πουλόβερ! Δες πως το φοράνε φέτος τα it girls και πάρε ιδέες!

Θεωρώ ότι τα πλεκτά για τον Χειμώνα είναι το αγαπημένο fashion item, προσφέρει ζέστη, άνεση και style.

Κανένα άλλο κομμάτι δεν έχει την δύναμη να δίνει αμέσως στο look σου, winter style Tα πλεκτά πουλόβερ πλέον δεν είναι μόνο για να μας κρατάνε ζεστές αλλά ανήκουν στα κομμάτια-κλειδιά, που μπορούν να απογειώσουν ένα σύνολο και να το μετατρέψουν σε high fashion street style look, ενώ φοριούνται και με πάρα πολλούς τρόπους, με το αγαπημένο σας τζιν, με φορέματα, με φούστες, με zip cullote

Επέλεξε ένα oversized και με χρώμα για να κάνεις φέτος την διαφορά. Mπορείς να το συνδυάσεις άνετα μέσα από παλτό, από pea coat, από puffer jacket και γενικά με πολλά και διαφορετικά πανωφόρια αλλά και χωρίς αν είναι αρκετά ζεστό.

Οι επιλογές στην αγορά είναι πάρα πολλές, και μπορείς να μπερδευτείς, δες εδώ ένα απολαυστικό αφιέρωμα στα πιο stylish που βρήκαμε στα μαγαζί και μετά μετακινήσου προς τα κάτω και πάρε styling tips για το πως τα φοράνε τα it girls φέτος.

Neon colors. Τόλμησε έντονα χρώματα και άφησε πια τα κλασικά μαύρα και καφέ. Συνδύασε τα με λευκά και δημιούργησε σύνολα που θυμίζουν street style του εξωτερικού!Το πουλόβερ αυτό είτε το αγοράζεις τώρα είτε ανατρέχεις σε vintage εκδοχή από την ντουλάπα της μαμάς σου.

Δώσε stylish twist σε ένα σύνολο με πουλόβερ και δερμάτινη φούστα συνδυάζοντας ένα ζευγάρι metallic boots. Έτσι θα έχεις μία εμφάνιση με statement αξεσουάρ που θα δώσει update ακόμη και σε ένα basic συνδυασμό : κλασικό πουλόβερ με μαύρη φούστα!Δοκίμασε το.

Συνδύασε το oversized πουλόβερ σου με zip culotte και μάλιστα δερμάτινη αν θες. Το μεγάλο πουλόβερ θα δώσει στο σύνολο ένα urban style που αξίζει να έχεις μέσα στον χειμώνα. Κάνε την διαφορά με χρώμα στη bottom κομμάτι και fashion mules.

Tι πιο stylish από το κλασικό σου πουλόβερ με ένα ένα super stylish παντελόνι σε baggy γραμμή με metallic ύφασμα. Θα δώσεις new mood και στα δύο αυτά κομμάτια της ντουλάπας σου. Θα τα φορέσεις με νέο τρόπο και θα δώσεις απόλυτο street style στην εμφάνιση σου όπως και τα it girls.

Athleisure look με κομμάτια που δεν είναι καθόλου αθλητικά….Συνδυάζεις το πουλόβερ σου με το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα ζευγάρι sneakers και έτσι έχεις το απόλυτο city look!Eύκολα και στιλάτα όπως πρέπει να γίνεται το καθημερινό styling και μάλιστα με everyday κομμάτια που έχεις ήδη.

Αυτό είναι το τέλειο one tone look. Συνδυάζεις την αέρινη φούστα σου με ένα πουλόβερ στο ίδιο χρώμα αν θες και δημιουργείς μια εμφάνιση για πολλά…like!Eδώ το θέμα είναι το χρώμα που θα διαλέξεις για να έχεις το έντονο αυτό αποτέλεσμα ώστε να μοιάζεις με το απόλυτο it girl που βλέπεις και θες να κάνεις copy the look!

To απόλυτο city style απαιτεί το πουλόβερ σου και το δερμάτινο παντελόνι σου! Ένας ανεπανάληπτος συνδυασμός που πάντα σε βγάζει ασπροπρόσωπη και στιλάτη.Εδώ την διαφορά κάνει το new shape στο παντελόνι σου και κυρίως το lux πουλόβερ που θα σε ξεχωρίσεις και να νιώσεις stylish.

 

Read More

And More