Πρέπει να δεις αυτή την συλλογή με μαύρα κορμάκια!

Η πέμπτη συλλογή ‘The C Edition’ θαυμάζει και θέλει να ντύσει τη δυναμική γυναίκα που όλες έχουμε μέσα μας. Η Χριστίνα Κατσαούνη για μία ακόμη φορά δημιούργησε μια μοναδική σειρά με υπέροχα μοναδικά μαύρα κορμάκια!

Απευθύνεται στην γυναίκα εκείνη που το πάθος της είναι η ίδια της η ζωή και θέλει να γνωρίσει όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της. Θέλει να ταξιδέψει, να διαβάσει, να περπατήσει, να γελάσει, να κλάψει, να κάνει φιλίες, να μοιραστεί τις εμπειρίες της, να δουλέψει, να θέσει στόχους άλλοτε να τους πετύχει και άλλοτε μάθει μέσα από την προσπάθειά της, να διεκδικήσει, να εξελιχθεί, να ερωτευθεί, να βιώσει το κάθε της συναίσθημα όσο πιο έντονα γίνεται γιατί μέσα από αυτό γνωρίζει καλύτερα την ίδια.

Αν σου αρέσουν τα κορμάκια τότε σίγουρα θα βρεις αυτό που θα φορέσεις όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι, αλλά και πολλές ακόμη σεζόν, αφού ένα χαρακτηριστικό των σειρών που σχεδιάζει η Xριστίνα είναι το all time style που έχουν.

Η συλλογή “Crush” σου ζητάει να κοιταχτείς στον καθρέφτη με αυτοπεποίθηση και να πιστέψεις στην μοναδικότητά σου. Να ντυθεις με μαύρη παγιέτα όταν ποθείς, με χρυσό όταν θέλεις να σαγηνεύσεις, με διαφάνια όταν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και με το μαύρο κλασικό βαμβακερό, ορόσημο πλέον του brand να αποδείξεις πως δεν χρειάζεται να κοπιάσεις για να ζήσεις με πάθος. Όλα είναι πιο απλά όταν βρίσκεις τι πραγματικά αγαπάς…

Το “Crush” σου είσαι εσύ, γιατί κανέναν δεν μπορείς να ερωτευθείς αν δεν ερωτευθείς πρώτα εσένα.

Welcome to the Circle

Read More

And More