Site icon TLIFE

Πριν την καραντίνα η Rihanna έκανε 2 εξώφυλλα για την Vogue, ποιο σου αρέσει πιο πολύ;

Tlife newsroom

Η Rihanna λίγο πριν μπούμε σε καραντίνα φωτογραφήθηκε για την αγγλική Vogue και μάλιστα για 2 διαφορετικά εξώφυλλα!Στο concept φοράει κυρίως Άγγλους σχεδιαστές ενώ για πρώτη φορά φοριέται durag ( ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ για το κεφάλι με μεγάλη σημασία ) σε εξώφυλλο κάτι που έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση.

Στο πρώτο εξώφυλλο εμφανίζεται με jacket Maison Margiela by John Galliano, body από την προσωπική της συλλογή και custom durag Stephen Jones Millinery.

Δηλώνει ότι είναι και νιώθει έτοιμη να κάνει τα πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ μιλάει για όλα στην συνέντευξη που συνοδεύει την φωτογράφιση.

Στο δεύτερο εξώφυλλο φόρεσε σύνολο Burberry by Riccardo Tisci και durag Stephen Jones Millery το styling επιμελήθηκε o Edward Enninful και την φωτογράφιση έκανε ο Steven Klein.

Ποιό από τα 2 εξώφυλλα σου άρεσε περισσότερο:

Ποιό εξώφυλλο προτιμάς

 

Mε σύνολο Raf Simons σε military ύφος.

Αυτή την περίοδο έχουν σταματήσει όλες οι παραγωγές και οι άνθρωποι της μόδας συνήθως ανεβάζουν δουλειές που έχουν ήδη κάνει πριν τα παγκόσμια μέτρα για την πανδημία. Αυτό είναι ευχάριστο γιατί βλέπουμε μερικές ωραίες εικόνες στις δύσκολες αυτές στιγμές και μας φτιάχνει η διάθεση.

© 2024 tlife.gr