Ψάχνεις ακόμη δώρο; Σου έχουμε ετοιμάσει την τέλεια Gift list!

It’s the most wonderfull time of the year!

Δώρα και Χριστούγεννα είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί! Μετράμε αντίστροφα τις μέρες μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα να τα ανοίξουμε. Αλλά πριν από αυτή την τέλεια στιγμή πρέπει να τα αγοράσουμε! Φέτος λοιπόν σε βοηθάμε να γίνεις ο καλύτερος Άγιος Βασίλης που θα χαρίσει τα πιο όμορφα δώρα στα αγαπημένα του πρόσωπα… ή στον ίδιο του τον εαυτό!

Τέλειες ιδέες για εσένα που έχεις στερέψει από έμπνευση, μοναδικά δώρα για εσένα που είσαι προβληματισμένη και δεν ξέρεις σε τι αξίζει να επενδύσεις, φανταστικές προτάσεις που θα σε βγάλουν από διλήμματα, υπέροχες επιλογές που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου, όπως ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά (γιατί το αξίζεις).

Οι κατηγορίες είναι 3: άνδρας, γυναίκα και παιδί!

Πάμε να δούμε τι σου έχουμε διαλέξει:

Δώρα για τη γυναίκα


Ποικίλες προτάσεις που περιλαμβάνουν ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, καλλυντικά, βιβλία, και πολλά – πολλά ακόμα. Τα συγκεκριμένα δώρα θα ξετρελάνουν κάθε γυναίκα και θα την ενθουσιάσουν. Προσοχή όμως, μην τα ερωτευτείς κι εσύ. Φτιάξε τη shopping list σου και κατέληξε τι θα δωρίσεις και τι θα κρατήσεις για εσένα.

Δες τα πιο ωραία δώρα ΕΔΩ!

Δώρα για το παιδί


Αυτές τις μέρες δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους που περιμένουν πως και πως να τους δωρίσουμε κάτι. Αδέρφια, ξαδέρφια, παιδιά περιμένουν το υπέροχο δώρο του Άγιου Βασίλη… που στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτός είσαι εσύ. Διάλεξε αυτό που θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη του δώρου, αφού πρώτα δεις τις μοναδικές μας επιλογές

Δες τα πιο ωραία δώρα ΕΔΩ!

Δώρα για τον άνδρα

Οι άνδρες είναι οι πιο δύσκολοι στο κομμάτι των δώρων. Ενώ ποτέ δεν ζητάνε κάτι περίεργο, πάντα θα κάνουν ένα παράπονο ή δεν θα είναι στο 100% ικανοποιημένοι. Για αυτό εμείς δημιουργήσαμε μια τέλεια λίστα με πολλές επιλογές που σίγουρα θα σε βγάλουν από τον προβληματισμό και την ανησυχία.

Δες τα πιο ωραία δώρα ΕΔΩ!

 

Read More

And More