Ψήφισε την πιο καλοντυμένη celebrity του 2019!

Συνεχίζουμε το μεγάλο αφιέρωμα στις καλοντυμένες και σήμερα σειρά έχουν οι πιο λαμπερές εμφανίσεις ξένων celebrities σε red carpet, event και street style και φυσικά ψηφίζουμε την πιο καλοντυμένη, βάση του προσωπικού μας γούστου!

Διάλεξα για σένα όλες τις εμφανίσεις που άξιζαν την προσοχή μας από την περασμένη χρονιά, πρόσθεσα σημαντικές πληροφορίες για το στιλ της κάθε διάσημης και από εκεί και πέρα το αφήνω πάνω σου να βγάλεις τη νικήτρια.

Δες το top 10 και στο τέλος να ψηφίσεις την πιο στιλάτη για φέτος!

1. Zendaya

Η Zendaya δοκιμάζει εντελώς ξεχωριστά στιλ. Συχνά τη βλέπουμε με άλλα μαλλιά και εντυπωσιακά ρούχα σε ladylike style, ενώ στις casual εμφανίσεις της επιλέγει να διατηρήσει το cooleness της ηλικίας της.

2. Margot Robbie

Φέτος ήταν η χρονιά της αφού με την παγκόσμια περιοδεία για την ταινία ”Once upon in Hollywood” μας χάρισε μερικά από τα πιο stylish look για φέτος!Αmbassador της Chanel δημιουργεί πάντα σύνολα που αξίζει να δεις!

3. Victoria Beckham

Πάντα κομψή και με αψεγάδιαστο στιλ. Η σχεδιάστρια αγαπάει τις χαλαρές γραμμές κι έχει τεράστια αδυναμία στα κοστούμια. Όλα της τα outfits σετάρονται με minimal αξεσουάρ και διαχρονικά κοσμήματα.

4. Kendall Jenner

Η Kendall ξέρει πως να ντύνεται σε casual περιστάσεις σύμφωνα με την ηλικία της, αλλά και πως να κλέβει την παράσταση στα red carpets. Πάντα sexy αλλά και στιλάτη είναι πολύ ψηλά στην λίστα με τις πιο stylish stars.

5. Bella Hadid

Mε διαφορά έχει το πιο urban chic style και κάνει πάντα εμφανίσεις που κάνουν αίσθηση.Ένα κύριο στοιχείο των look της είναι το ’90s vibe που της αρέσει πολύ αλλα και τα bustier tops που λατρεύει.

6. Hailey Baldwin

Με του νυφικό της μας εξέπληξε με τα casual street style της μας κάνει να θέλουμε να την αντιγράψουμε. Η γυναίκα του Justin Bieber έχει ένα πολύ ιδιαίτερο και effortless style και από μένα είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!

7. Jennifer Lopez

Η λάτιν ντίβα που ξεχωρίζει για τις red carpet εμφανίεσις της με sexy detaisl που κόβουν την ανάσα! Κάθε της εμφάνιση είναι must και ξέρει να κρατιέται στον κορυφή του style.

8. Kate Moss

Διαχρονική αξία στις best dressed! Ανήκει σε αυτές που ξέρουν πως να ξεχωρίζουν χωρίς να προσπαθούν πολύ γιατί απλά το…έχουν!Λατρεύει τα leopard και είναι η μόνη που δείχνει πάντα so cool με total blakc!

9. Gwyneth Paltrow

Σοφιστικέ και sexy ο απόλυτος συνδυασμός από την Gwyneth για μία ακόμη χρονιά! Με έμφυτο το καλό γούστο ξέρει πως να ξεχωρίζει αλλά και πότε να κάνει μία sexy εμφάνιση που κόβει την ανάσα απλά φορώντας ένα λευκό godness φόρεμα!

10. Alexa Chung

Την αγαπώ (και δεν θέλω να σε επηρεάσω) είναι το πιο στιλάτο κορίτσι με το πιο cool tomboy style! Mε vintage φορέματα, platform πέδιλα, γούνες και βελούδινα σακάκια βρίσκεται πάντα ψηλά στο πιο στιλάτα κορίτσια του κόσμου της μόδας!


Read More

And More