Ψήφισε την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα του 2019!

Λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2019 έχει έρθει η ώρα να κάνουμε τον fashion απολογισμό μας.

Όπως κάθε χρόνο θα έχουμε δύο μεγάλα top 10 ώστε να βγάλουμε μαζί την πιο στιλάτη Ελληνίδα αλλά και ξένη διάσημη!

Ποιες παρέδωσαν στιλιστικά μαθήματα και ποιες κατάφεραν να μπούνε στη λίστα μας; Ποιες πέρασαν το στιλιστικό μάθημα με άριστα το 10′.Για ακόμα μια φορά είναι στο δικό σου χέρι να δώσεις το fashion τρόπαιο της χρονιάς στην αγαπημένη σου εμφάνιση.

Δες τις 10 πιο στιλάτες Ελληνίδες για αυτή την χρονιά και αποφάσισε ποια σου άρεσε περισσότερο!

1. Τάμτα

Η πιο edgy παρουσία στο top 10, πάντα ένα βήμα μπροστά και πάντα με μοναδικό styling. Δεν διστάζει να “παίξει” με τα χρώματα, να δημιουργήσει urban εμφανίσεις, αλλά και πιο glam looks που κόβουν την ανάσα.

2. Δέσποινα Βανδή

Φέτος πέρα από τις daily εμφανίσεις της με casual chic outfits την απολαύσαμε στην σκηνή του X Factor με red carpet looks που μας έκλεψαν την καρδιά!Μοναδική σε όλες της τις εμφανίσεις και πάντα με chic αποτέλεσμα!

3. Ελένη Φουρέιρα

Είναι η μόνη Ελληνίδα που θυμίζει Αμερικανίδα pop star και μας αρέσει πολύ αυτό. Σε πολλές φωτογραφίες θα τη συναντήσουμε με loose tracksuits, cycle shorts και τέτοιου είδους urban pieces, ενώ στα live της με ultra sexy σύνολα που κόβουν την ανάσα.

4. Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Και φέτος μέσα από το GNTM απολαύσαμε φοβερά look απο την Ηλιάνα! Σε κάθε επεισόδιο κέντριζε το στιλιστικό μας ενδιαφέρον με τις επιλογές της, οι οποίες πολλές φορές έφεραν την υπογραφή ξένων και Ελλήνων σχεδιαστών.

5. Ζέτα Μακρυπούλια

Καθημερινά μαθήμα styling μέσα από την εκπομπή ROUK ZOUK αλλά και sequin look στο πλατό του Final Four. Έχει αδυναμία στα loose παντελόνια, ενώ πολλές φορές την έχουμε δει με μίνι και μίντι γραμμές.

6. Βίκυ Καγιά

Πάντα στην κορυφή των καλοντυμένων με ένα effortless style που σπάνια συναμτάμε στην ελληνική showbiz. Το αψεγάδιαστο στιλ της κατάφερε να την εντάξει στη λίστα με τις best dressed celebrities.

7. Έλενα Χριστοπούλου

Mία άλλη ματιά στο styling με αγάπη στα ρετρό και vitnage κομμάτια από την πανέμορφη Έλενα. Η ίδια έχει το δικό της brand με ρούχα το οποίο έχει πιο bohemian και χρωματιστό style από αυτό που την έχουμε συνηθίσει.

8. Μαίρη Συνατσάκη

Χρόνια την ακολουθείς και την θαυμάζεις για το so cool style της. Το κορίτσι της διπλανής πόρτας δίνει πάντα τον καλύτερο της εαυτό είτε πάει μία βόλτα είτε κάνει statement εμφανίσεις. Ό,τι στιλ και να επιλέξει, δεν αφήνει ποτέ απ’ έξω τα funky στοιχεία και τις fresh details.

9. Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή της δίνει super styling lessons αφού είναι από τις λίγες που δημιουργούν mix and much σύνολα. Συνήθως τονίζει την περιοχή της μέσης και επιλέγει μίνι γραμμές που φυσικά υποστηρίζει με τα καλλίγραμμα πόδια της.

10. Αθηνά Οικονομάκου

Αγαπάει το boho αλλά είναι κομψή ακόμη και με ένα απλό μαύρο κουστούμι. Πάντα στα look της προσθέτει τις προσωπικές της λεπτομέρειες ή rock-grunge πινελιές και συνδυάζει τα κοσμήματα από την προσωπική της συλλογή!


Read More

And More