Ψήφισε την πιο στιλάτη εμφάνιση της εβδομάδας!

Άλλη μία εβδομάδα με πολλές εμφανίσεις μόλις τελείωσε με αποκορύφωμα τα Critics’ Choice Awards 2020, που σου είχα όλες τις λεπτομέρειες για τις διάσημες που περπάτησαν στο red carpet.

Παρόλα αυτά οι celebrities συνέχισαν να πηγαίνουν σε events, να φοράνε ξεχωριστά σύνολα και να επιλέγουν ιδιαίτερα αξεσουάρ καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας και εγώ σήμερα σου έχω συγκεντρώσει τα πιο stylish look.

Δες όλα τα σύνολα και μην ξεχάσεις στο τέλος του άρθρου να ψηφίσεις την νικήτρια!

1.Camila Alves

H Camila Alves εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη μαζί με τον σύζυγό της Matthew McConaughey και έκανε μία τέλεια weekend εμφάνιση που μπορείς να αντιγράψεις!Συνδύασε ένα total white σύνολο με camel coat και skeakers και μπλε σκούφο.

2. Karolina Kurkova

Η Karolina Kurkova με maxi silk gown του οίκου Galvan σε υπέροχο πορτοκαλί χρώμα και halter σχέδιο στο λαιμό!Το μοντέλο το συνδύασε με λαμπερά σκουλαρίκια από λευκόχρυσο.

3. Katie Holmes 

H Κatie Holmes με σύνολο Μarc Cain σε εκδήλωση του brand, συνδύασε leather κολάν με  wool παλτό που έχει feather details. Kράτησε μία croco effect τσάντα με classic γόβες σε μαύρη απόχρωση.

4. Penelope Curz

H Penelope Curz εμφανίστηκε με ένα Couture Chanel σύνολο, tulle maxi φούστα με sequin jacket και κράτησε τσάντα του label που συνδύασε με λαμπερά Chanel κοσμήματα.

5. Kate Moss

Η Kate Moss γιόρτασε τα γενέθλια της οικογενειακά και επέλεξε ένα maxi black dress που το συνδύασε με jacket που είχε leopard λεπτεμέρειες!Θα λέγαμε μία cool εμφάνιση για για την Κate!

6. Rachel Zoe

H Rachel Zoe σε red carpet εμφάνιση επιλέγει maxi sequin φόρεμα με volume μανίκια απο την προσωπική της συλλογή και το συνδυάζει με vintage style δαχτυλίδια.

7. Naomi Campbell

Η Naomi Campbell με δημιουργία του Tom Ford, μαύρο φόρεμα σε maxi γραμμή με leather bustier ζώνη!Το διάσημο μοντέλο το συνδύασε με μαύρα πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.

8. Marion Cotillard

Η Marion Cotillard με Couture φόρεμα του οίκου Chanel που έχει bow detail και sheer σχέδιο στο ώμους.

9. Kim Kardashian

Η Kim Kardashian κάνει feeting και μας δείχνει το maxi satin λευκό φόρεμα που σκεφτεται να φορέεσι με pvc mules και no accessories.

10. Βίκυ Καγιά

Η Bίκυ Καγιά με total fuchia look, επιλέγει zip culotte και πουλόβερ στην ίδια απόχρωση Geelist, και τα συνδυάζει με Μigato booties.


Read More

And More