Ψήφισε την πιο στιλάτη εμφάνιση της εβδομάδας

Άλλη μία εβδομάδα με πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις, που είδαμε στο red carpet ή στις πιο casual στιγμές των star. Τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν, ποιον σχεδιαστή εμπιστεύτηκαν και τελικά τα κατάφεραν να είναι στην κορυφή του style;

Εγώ σου συγκέντρωσα τις πιο στιλάτες εμφανίσεις της εβδομάδας και εσύ αφού απολαύσεις το ρεπορτάζ, πρέπει να κρίνεις την νικήτρια, ψηφίζοντας την διάσημη που ξεχωρίζεις για αυτή την εβδομάδα.

Φωτογραφίες: Splash , Getty Images

1. Κylie Minogne

H Kylie Minogue με μωβ φόρεμα σε ασύμμετρη γραμμή και one shoulder σχέδιο του οίκου Ralph and Russo που συνδυάζει άψογα με silver πέδιλα.

2. Ζendaya

H Zendaya με δημιουργία του Christopher Esber σε καφέ απόχρωση με crop top και εξωτερικές τσέπες,  που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της.

3. Οliva Culpo

Η Olivia Culpo κάνει ένα ευφάνταστο συνδυασμό και φοράει sequin φούστα με leg cut με ένα crop top σε κίτρινο χρώμα Georges Hobeika, και silvver πέδιλα.

4. Katie Holmes

Η Katie Holmes φοράει ένα λευκό ντραπέ φόρεμα Κhaite σε maxi γραμμή με διάφανο καλσόν και stilleto πέδιλα που μας αρέσει πάρα πολύ.

5. Margot Robbie

Η Margot Robbie με Dries Van Notten σύνολο, maxi φούστα από μεταξωτό ταφτά, top με φτερά και pink γάντια στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

6. Jessica Simpson

Η Jessica Simpson με total snake look, Stand Studio ολόλσωμη φόρμα και μπότες που συνδυάζει με lux Gucci γυαλιά ηλίου.

7. Emily Ratajkowski

Η Εmrata συνδυάζει τέλεια ένα leather blazer Celine με animal print top και red booties σε μία πρωινή της εμφάνιση.

8. Hailey Bieber

Η Hailey Bieber μας δείχνει πως να φορέσεις το κουστούμι σου και να δείχνεις sexy, συνδύασε blazer Βottega Veneta με καφέ παντελόνι και crop top ενώ έδωσε χρώμα με mules σε berry χρώμα του ίδιου οίκου με το σακάκι της.

9. Diane Kruger

Η Diane Kruger με Pradal Gurung φόρεμα σε φούξια χρώμα με πλισέ σχέδια που συνδύασε τέλεια με γαλάζια αξεσουάρ.

10. Charlize Theron

Η Charlize Theron με custom gown του οίκου Louis Vuitton και head piece στο ίδιο ύφος, λαμπερή όσο ποτέ!


Read More

And More