Ψήφισε την πιο στιλάτη εμφάνιση της εβδομάδας!

Σε λίγες ώρες οι star θα εμφανιστούν στο red carpet των Oscar με εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα! Παρόλα αυτά όλη την εβδομάδα είχαμε πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις celebrities.

Tι επέλεξαν με τι το συνδύασαν ήταν αρκετά στιλάτες; Εσύ θα αποφασίσεις ποια είναι η νικήτρια της εβδομάδας, απόλαυσε το ρεπορτάζ και μην ξεχάσεις στο τέλος να ψηφίσεις την πιο στιλάτη για αυτή την εβδομάδα!

 

1. Uma Thurman

H Uma Thurman με long sleeves sequin φόρεμα σε dark μπλε απόχρωση συνδυασμένο με ασημένια  embellished πέδιλα.

2. Heidi Klum

Η Heidi Klum με λευκό κουστούμι Christian Siriano με satin ύφασμα στο show του σχεδιαστή στην εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη.

3. Jessica Simpson

Η Jessica Simpson επιλέγει ένα Gucci total look, φοράει tweed σακάκι και κρατάει μία statement τσάντα καθώς και τα γυαλία από την νέα collection του ιταλικού brand.

4. Martha Hunt

H Martha Hunt επιλέγει black & white φόρεμα και το συνδυάζει με υπέροχα κοσμήματα Βulgari σε event του μεγάλου jewerly οίκου.

5. Kim Kardashian

H Kim Kardashian επιλέγει ένα one tone σύνολο με turtle neck top και maxi φούστα με ντραπέ σχέδιο και Stuart Weitzman mules.

6. Devon Windsor

H Devon Windsor με εντυπωσιακή  feather gown του οίκου AADNEVIK με δερμάτινες και lace details σε τέλειο πράσινο χρώμα και κοσμήματα Alexis Bittar.

7. Sofia Vergara

Η Sofia Vergara με midi sparkling φόρεμα σε μαύρο και χρυσό΄που συνδύασε με platform πέδιλα σε μαύρο χρώμα.

8.Candice Swanepoel

Η Candice Swanepoel επιλέγει ένα sexy lurex φόρεμα που του συνδυάζει με Bulgari κοσμήματα στο event του jewerly οίκου λίγες μέρες πριν.

9.Nina Agdal

Η Nina Agdal με sexy mini φόρεμα όλο παγιέτες συνδυασμένο με fucia πέδιλα και κοσμήματα Βulgari.

10.Selena Gomez

H Selena Gomez με powder pink φόρεμα που έχει off shoulder σχέδιο Patou και silver πέδιλα σε μία romantic εμφάνιση.

 


Read More

And More