Ψήφισε την πιο στιλάτη εμφάνιση της εβδομάδας!

Άλλη μια εβδομάδα με έντονο στιλιστικό ενδιαφέρον έφτασε στο τέλος της και όπως συνηθίζουμε, έτσι και σήμερα ξεχωρίσαμε τις ωραιότερες εμφανίσεις των επωνύμων που είδαμε. Aν αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τις βραδινές αλλά και τις καθημερινές σου εμφανίσεις δεν χρειάζεται να την αναζητήσεις πουθενά αλλού!

Ο φακός απαθανάτισε τις αγαπημένες μας celebrities σε street style εμφανίσεις, red carpets και events, όπως κάθε φορά! Η κάθε μια ξεχωριστά έβαλε τα δυνατά της να μας εντυπωσιάσει και -ναι- κάθε εμφάνιση ήταν μοναδική. Το θέμα όμως είναι σε ποια θα δώσεις εσύ το στιλιστικό τρόπαιο; Μην ξεχάσεις να ψηφίσεις την αγαπημένη σου εμφάνιση στο τέλος του άρθρου.

1.Gigi Hadid

Η Gigi με one tone look επιλέγει μπεζ κομμάτια και τα συνδυάζει τέλεια, Chloe σακάκι με denim παντελόνι body Wolford και δερμάτινα μποτάκια Schutz.

2. Bella Hadid

H Bella Hadid με total Balenciaga look, φόρεμα σε ασπρόμαυρο print με τονισμένους ώμους που έχει ίδιο καλσόν και μαύρες γόβες του brand!

3. Hailey Baldwin

H Ηailye Baldwin με πράσινο σύνολο Natalia Ratabesi που συνδύαε με over the knee boots Casadei, και τσάντα Bottega Veneta.

4. Yolanda Hadid

H Yolanda Ηadid επέλεξε ένα total orange σύνολο με άνετο παντελόνι και πλεκτό που συνδύασε με λευκά αξεσουάρ, λίγο πριν περπατήσει στο catwalk με τις 2 κόρες τις.

5. Cara Delevingne

H Cara Delevingne στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το Dior show, επιλέγει ένα lace φόρεμα από την collection του οίκου που συνδύασε με platform πέδιλα.

6. Renée Zellweger

H Renée Zellweger επιλέγει lace gown του οίκου Gucci στο red carpwt και κάνιε μία κομψή εμφάνιση, μαύρες γόβες και καθόλου κοσμήματα ολοκλήρωσαν το σύνολο της.

7. Νatasha Poly

H Natasha Poly με pink satin δημιουργία του οίκου Balmain λίγες μέρες πριν στο Παρίσι, μοιάζει με κουστούμι που καταλήγει σε lingerie top και είναι απλά τέλειο.

8. Αlexa Chung

H Αlexa Chung παρακολούθησε το show του οίκου Chloe και φόρεσε bustier top και leather βερμούδα από την νέα collecrtion που συνδύασε άψογα με μποτίνια.

9. Εlle Fanning

H Elle Fanning βρίσκεται στο Βερολίνο για το Φεστιβάλ και περπάτησε στο red carpet με black strapless gown του οίκου Armani με velvet top και satin φούστα.

10. Cate Blanchett

H Cate Blanchett με floral φόρεμα του Dries Van Notten και tuxedo blazer στο Βερολίνο για το Φεστιβάλ κινηματογράφου.


Read More

And More