‘Eχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλημέρα σας, δουλεύω σε μία πολυεθνική και φοράω συνήθως μαυρες γόβες με τα σύνολα μου παρόλα αυτά έχω ένα ζευγάρι λέοπαρ και θα ήθελα να τις συνδυάσω μία μέρα στο γραφείο. Τι μου προτείνετε μπορώ λέτε;

Aπάντηση

Φίλη μας τις λέοπαρ γόβες σου μπορείς να τις συνδυάσεις με όλα τα ασπρόμαυρα σύνολα σου, κουστούμι. Φούστα πουκάμισο κλπ αλλά και με μπεζ σύνολα, μπεζ παντελόνι και λεπτό κασμίρ πουλόβερ καθώς και με μονόχρωμα φορέματα όπως γκρι μπεζ ή και berry. Γενικώς μπορείς να τις εντάξεις στα σύνολα γραφείου σου με στιλ και να τις χαρείς.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lydia Tomlinson – Daily Style (@lydiajanetomlinson)

Ερώτηση 2

Ήθελα να σας ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα το καμηλό παλτό έχω πάρει ένα πέρσι στις εκπτώσεις και αναρωτιέμαι αν μπορώ να το φορέσω και φέτος.

Απάντηση

Το καμηλό παλτό είναι ένα διαχρονικά κομψό πανωφόρι πέρα από τάσεις.Εννοείτε το φοράς και φέτος και γαι extra έμπνευση δες το σχετικό μου ρεπορτάζ!

Ερώτηση 3

Έχω από την μαμά μου ένα λευκό tweed σακάκι και θέλω να μου πείτε πως θα το φορέσω σε casual style, είμαι 28 ετών και ντύνομαι κυρίως με τζιν.

Απάντηση

Το λευκό tweed σακάκι της μαμάς σου θα το συνδυάσεις με μαύρο τζιν και μπότες ή μποτάκια με ένα λευκό t shirt από μέσα σε ένα denim look που ταιριάζει και στην ηλικία σου και στο στιλ σου πιστεύω!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Ερώτηση 4

Καλό σας απόγευμα, θα βγω με το αγόρι μου του Αγίου Βαλεντίνου και θέλω να βάλω ένα δερμάτινο μπουστάκι αλλά σε cool style. Πως λέτε να το συνδυάσω!

Απάντηση

Φίλη μου θα φορέσεις το μπουστάκι σου με ένα ψηλόμεσο παντεόνι και αυτό μαύρο χωρίς καθόλου κοσμήματα ωραία μαλλιά, κόκκινο κραγιόν και ένα ζευγάρι πέδιλα! Νομίζω ότι αυτό το στλ είναι very cool και θα εντυπωσιάσεις.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camille Charriere (@camillecharriere)

Eρώτηση 5

Μου έχει σκιστεί  το τζιν να το πετάξω;

Απάντηση

Αν το τζιν παντελόνι σου εφαρμόζει σωστά δεν έχει σκισίματα σε επίμαχα σημεία και είναι κυρίως στα γόνατα τότε δεν υπάρχει λόγος να το αποχωριστείς. Κράτησε το και φρόντισε να κάνεις σωστούς συνδυασμούς ώστε να μετατρέψεις το ελάττωμα σε προτέρημα.Ο πιο σωστός τρόπος να το φορέσεις είναι με casual top με πουλόβερ, με bomber jackets με ζακέτες γενικά σε cool styling. Απόφυγε το συνδυασμό με μπλούζες με στρας αλλά και οτιδήποτε επιβαρύνει το look σου. Τα σκισίματα στα τζιν πρέπει να τα αντιμετωπίζεις σαν αξεσουάρ στο όλο σου ντύσιμο οτιδήποτε extra θα το κάνει υπερβολικό και συνάμα κακόγουστο

And More