‘Eχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα,  έχω αγοράσει αυτή τη φούστα για τη βάφτιση του γιου μου τον Ιούνιο και προσπαθώ να βρω το σωστό στιλ για από πάνω και για παπούτσια. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια.

Απάντηση

Η φούστα σου είναι πολύ όμορφη και στιλάτη και το Ιούνιο θα την συνδυάσεις με άψογο καλοκαιρινό στιλ. Μπορείς να βάλεις ένα top με off shloulder σχέδιο ή ένα όμορφο λευκό πουκάμισο ανάλογα τον σωματότυπο σου. Συνδύασε την με flat mules ή με πλατφόρμες ακόμη και με πέδιλα που έχουν χοντρό τακούνι. Μπορείς επίσης να μου στείλεις φωτογραφίες με μερικά top  και αξεσουάρ που διάλεξες και να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα ( δεν θα δημοσιευτεί κάτι) και έτσι θα έχεις δημιούργησε το τέλειοι outfit!

Eρώτηση 2

Γεια σου Σοφία, βρήκα μία φούστα vintage της μαμάς μου σε πράσινο χρώμα με εμπριμέ και θέλω να μου πεις πως να την φορέσω σε fresh style.

Aπάντηση

Φίλη μου θα συνδυάσεις την φούστα της μαμάς σου με λευκό πουκάμισο και γόβες τώρα αλλά αργότερα με mules. Eτσι θα δώσεις σε ένα vintage κομμάτι ένα fresh style χωρίς υπερβολές αλλά με chic τρόπο.Επίσης με αυτό το σύνολο πας παντου, από το γραφείο σου μέχρι για ποτό ή μία βάφτιση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh (@monikh)

Eρώτηση 3

Θα ήθελα να φορέσω την τζιν βερμούδα μου με ανοιξιάτικο τρόπο αλλά δεν γίνεται ακόμη χωρίς καλσόν. Τι μου προτείνεις;

Aπάντηση

Την απάντηση θα στην δώσει μία Influencer που με πρόσφατο σύνολο της μας δείχνει πως να φορέσουμε τώρα την τζιν βερμοπύδα στιλάτα και χωρίς να κρυώνουμε! Συνδύασε την με καλσόν και μποτάκια ενώ από πάνω βάλε ένα σακάκι για πιο spring look!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Eρώτηση 4
Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω αν μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα καμπάνα, ταιριάζει με λευκό πουλόβερ χωρίς ζιβάγκο και με ελαφρώς φουσκωμένα μανίκια για βραδινή έξοδο; Και αν γενικά το πουλόβερ είναι μια επιλογή για βραδινή έξοδο. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται πως το σύνολο αυτό είναι τέλειο για μία χαλαρή βραδινή έξοδο, εκτός αν έχεις κάποιο κάλεσμα με dress code τύπου επίσημο. Το βρίσκω πολύ chic και αν συνδυάσεις και μερικά χρυσά κοσμήματα είναι μία τέλεια επιλογή

Ερώτηση 5 
Γεια σας. Συγχαρητήρια που μας βοηθάτε με αυτό που κάνετε! Θα ήθελα να σας ρωτήσω, 13/4 πρόκειται να πάω σε κάποιον γάμο και σκέφτομαι να φορέσω ένα floral φόρεμα που έχει λαιμό ο οποίος είναι με διαφάνεια, και είναι midi. Με τι παπούτσια μου προτείνετε να το φορέσω;

Απάντηση
Φίλη μας δεν έχουμε καθόλου εικόνα για το ρούχο σου. Τι στυλ είναι, τι χρώματα έχει, και αυτό που μας περιγράφεις για το λαιμό δεν είναι ξεκάθαρο. Ιδανικά στείλε μοθ μία φωτογραφία του ( δεν θα το δημοσιεύσουμε αν δεν θες) για να μπορέσω να σε βοηθήσω σωστά!

 

 

 

 

And More