‘Eχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.Μπαίνουμε στην Άνοιξη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την γνώμη σας.Έχω τέλη Μαρτίου βάπτιση (πρωί). Και ήθελα να ρωτήσω τι θα μπορούσα να φορέσω μιας και η εποχή είναι λίγο περίεργη σχετικά με το ντύσιμο.
Θα μπορούσα να βάλω ένα φόρεμα πάνω από το γόνατο, με δικό του ζωνάκι, ανοιξιάτικη υφή, μακρύ σε χρώμα χακί (με μικρές μαύρες βούλες) και να το συνδυάσω με μπότα μαύρη ψηλή έως το γόνατο ή θα ήταν καλύτερα κάτι σε πέδιλο; Το καλσόν φοριέται αυτή την εποχή; Και τι πανωφόρι προτείνετε. Παλτό μαύρο στο ίδιο ύψος με το φόρεμα; Μαύρο δερμάτινο τζάκετ; Σακάκι μαύρο oversized; 

Απάντηση

Φίλη μου όλα θα εξαρτηθούν από τι καιρό θα έχει εκείνη την ημέρα. Γενικά όσα σκέφτεσαι είναι σωστά και αναλόγως θα συνδυάσεις αυτά που ταιριάζουν στην ημέρα εκείνη.Αν ο καιρός είναι ανοιξιάτικος φόρεσε το φόρεμα σου με γόβες και σακάκι, ενώ αν κάνει κρύο τότε κάνε τον συνδυασμό με μπότες και παλτό!

Ερώτηση 2
Καλησπέρα. Σκεφτόμουν να συνδυάσω φούστα με ένα μπουστο- κορμάκι, με πολλά χρυσά αξεσουάρ στο λαιμό και ένα στο μπράτσο. Τα χοντρά πέδιλα ήταν επίσης στο μυαλό μου χωρίς να μπορώ να αποφασίσω για το σωστό χρώμα.
Όμως και η ιδέα με το λευκό πουκάμισο και τα χαμηλά mules με ενθουσίασε απίστευτα πολύ και δεν την είχα σκεφτεί.
Θα μπορούσα να το δέσω έτσι ώστε να φαίνεται ένα μικρό μέρος της κοιλιάς μου μπροστά και να βγαίνει από εκεί και κάποιο κολιέ όπως στις φωτογραφίες που η Rihanna ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Θα ταίριαζε κάτι τέτοιο;
Επίσης, τέλος, δεν ξέρω αν ταιριάζει και η ζακέτα Jacquemus (la maille pralu) σε πορτοκαλί χρώμα, η κοντή, με ένα μονόχρωμο μπουστιε από μέσα. Πολλή πληροφορία; 

Απάντηση

Φίλη μου ναι, όντως πολλή πληροφορία! Αλλά ας τα βάλουμε σε μία σειρά. Το κορμάκι με την φούστα μπορείς να τα συνδυάσεις σε βραδινό στιλ με πέδιλα που έχουν χοντρό τακούνι, θα είναι τέλειο. Το πουκάμισο δεμένο με την φούστα και το κορμάκι αν θες από μέσα σε πιο every day στιλ, αν ο καιρός το επιτρέπει, τέλος την ζακέτα την φοράς από τώρα και μεχρι το καλοκαίρι, αν θες ενα ανάλαφρο στιλάτο πανωφόρι και ναι με το κορμάκι από μέσα ταιριάζει τέλεια!

Ερώτηση 3

Γεια σας, έχω ένα tweed blue jacket και θέλω να το φορέσω με casual style, τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Θα το φορέσεις με τζιν και t-shirt ενώ σε παπούτσια μπορείς να βάλεις sneakers ή μπαλαρίνες και θα έχεις ένα στιλ για όλη την ημέρα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell)

Ερώτηση 4

Καλημέρα! Έχω ένα αμπιγιέ φόρεμα μπλε σκούρο και πάνω από το στήθος είναι μπεζ, φαίνεται το δέρμα και είναι κεντημένο με πετράδια (αμάνικο). Θέλω να το βάλω στη βάφτιση του γιου μου τον Μάιο στις 12 το πρωί. Όμως από πάνω δεν ξέρω τι του ταιριάζει. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Αν θέλετε σας στέλνω και φωτογραφία του.

Απάντηση
Φίλη μας το Μάιο ο καιρός θα είναι καλός και ίσως δεν χρειαστείς πανωφόρι. Παρόλα αυτά μία σίγουρη επιλογή είναι ένα μαντό σε ανοιχτή απόχρωση. Αν μας στείλεις και φωτό από το ρούχο σου θα σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Eρώτηση 5

Έχω ύψος 1.60 με ωραίο σώμα και ωραία λεπτά ποδιά. Τα μποτίνια μέχρι τη γάμπα μπορώ να τα φοράω με κοντή φούστα; Ευχαριστώ!
Βάσω

Απάντηση
Βεβαίως και μπορείς εφόσον έχεις λεπτά πόδια. Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να τα φορέσεις, να βγάλεις μία φωτογραφία το look σου με το κινητό και να κάνεις ένα check αν σου αρέσει το σώμα σου και φαίνεται “σωστό” το πόδι.
Καλή επιτυχία!

Ερώτηση 6

Καλημέρα σας. Συγχαρητήρια για την στήλη σας. Έχω το φόρεμα της φωτογραφίας ( μην το δημοσιεύσετε)  και θα ήθελα να ρωτήσω με τι θα μπορούσα να το φορέσω από πάνω για ένα γάμο που έχω στις 15 Απριλίου, καθώς και με τι παπούτσια. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Το φόρεμά σου επειδή στο κάτω μέρος έχει διαφάνεια, φόρεσέ το με πέδιλα. Τον Απρίλιο θα μπορείς άνετα να το συνδυάσεις είτε με nude, όπως αυτά που φοράει η κοπέλα στην φωτογραφία που μας έστειλες, ή και χρυσά. Τώρα για το πανωφόρι, έχουμε ένα θέμα αφού με το ρούχο αυτό πραγματικά τίποτα δεν θα ήταν ωραίο. Προσωπικά θα το συνδύαζα με μία αέρινη πλεκτή εσάρπα σε bronze απόχρωση μέχρι να πάω στο χώρο της εκδήλωσης γιατί οτιδήποτε άλλο σε σακάκι ή παλτό δεν του ταιριάζει.

 

And More