Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα σου είναι όλα στην μόδα φέτος ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλημέρα σας! Θα γίνουμε νονοί ενός αγοριού μια βδομάδα μετά το Πάσχα! Σε μεσημεριανή βάφτιση!Εχω επιλέξει κάποια ρούχα και θα ήθελα τη γνώμη σας για το styling! Παρακαλώ να μη δημοσιευτούν οι φωτογραφίες! Το παντελόνι σκεφτόμουν να το φορέσω με άσπρο απλό bustier ή κορμάκι και άσπρο σακάκι σε σμόκιν γραμμή!Εάν επιλέξω το φόρεμα τι πανωφόρι θα πρέπει να συνδυάσω; Είμαι 1.60 και 56 κιλά μελαχροινή!Εάν πιστευτέ πως δεν είναι  κατάλληλα για την περίσταση, προτείνετε μου και κάτι άλλο!

Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Αγαπητή μου φίλη το πρώτο berry δαντελένιο  φόρεμα είνα τέλειο για την περίσταση. Στιλάτο και σε όμορφο χρώμα για βάφτιση. Τώρα για πανωφόρι ας περιμένουμε να δούμε τι καιρό θα έχει τότε και αναλόγως μπορείς να προσθέσεις ένα ανοιξιάτικο ελαφρύ παλτό σε λευκο χρώμα ή ένα σακάκι. Σε κάθε περίσταση μπορούμε να ξαναεπικοινωνήσουμε όταν πλησιάσει η ημερομηνία!

Ερώτηση 2

Αγαπητή Σοφία συγχαρητήρια για την στήλη σου και τις πολύτιμες συμβουλές σου .Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου πεις πως μπορώ να συνδυάσω το μποτάκι της φωτογραφία. Μπορώ να το φορέσω πρωί;
Ευχαριστώ πολύ
‘Αννα

Απάντηση

Αννα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Το μποτάκι σου είναι πολύ εντυπωσιακό και εγώ θα το συνδύαζα με basic κομμάτια για να …κλέψει τις εντυπώσεις. Ιδανικά με τζιν λευκο πουκάμισο ή μαρινιέρα και γκρι παλτό θα τα συνδύαζα δίνοντας σε ένα casual σύνολο το twist που χρειάζεται.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα, διαβάζω πιστά τη στήλη και έχω βοηθηθεί πολύ. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για το πως να συνδυάσω τη φούστα που αγόρασα πρόσφατα( αν γίνεται να μη δημοσιευθεί). Πρόκειται για βραδινό event. Δεν είμαι καν σίγουρη αν φοριέται βράδυ. Είμαι 1,70 και 60 κιλά.Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Γεια σου φίλη μας. Η φούστα σου είναι πολύ ιδιαίτερη και εννοείτε ότι την φοράς και βράδυ! Θα σο πρότεινα να την φορέσεις με ένα top μαύρο που θα έχει ανοιχτή πλάτη ή off shoulder σχέδιο διότι η φούστα έχει ηδη αρκετά στοιχεία ( tribal σχέδια και δέσιμο αλά παρεό) για να έχει ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.Σε παπούτσι εγώ θα συνδύαζα μπότες δερμάτινες μέχρι το γόνατο.

Ερώτηση  4

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν οι cowboy μποτε φοριούνται με τζιν αλλά να το βάλω μέσα σε αυτές. Βλέπω περισσότερο να τις συνδυάζουν με το τζιν να πέφτει από πάνω. Τι μου προτείνετε;

Aπάντηση

Φίλη μου και οι δύο εκοδχές είναι σωστές αρκεί το αποτέλεσμα να είναι κομψό. Αν το τζιν σου έχει σχετικά στενή γραμμή μπορεις να το βάλεις μέσα στις μπότες σου και να δημιουργήσεις ένα πιο δυναμιλό σύνολο!Αλλίως η safe εκδοχή με το τζιν από πάνω πάντα θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη.

Instagram @styleandthebeach

Ερώτηση 5

Γεια σας θέλω να επενδύσω σε ένα all time πανωφόρι άλλα όχι παλτό.Τι λέτε να αγοράσω;

Aπάντηση

Φίλη μου πρόσφατα έκανα ένα αφιέρωμα στο shearling jacket. Eίναι ένα ζεστό πανωφόρι που δεν φεύγει ποτέ απο την μόδα και θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και αν ταιράζει στο προσωπικό σου στιλ να αποκτήσεις ένα.

Ερώτηση 6

Γεια σας και από εμένα. Σκέφτομαι να φορέσω σε κάλεσμα για φαγητό ένα δερμάτινο παντελόνι αλλά με τι top θα μου προτείνατε για να μην είναι πολύ βαρετό.

Απάντηση

Φίλη μου το δερμάτινο παντελόνι δεν είναι ποτέ βαρετό. Δίνει πάντα ένα twist στο ντύσιμο μας. Αν το κάλεσμα είναι σε σπίτι συνδύασε το με ένα πουκάμισο ή ένα off shouler top. Aν είναι έξω σε καποιο club τότε βάλε ένα body και δώσε πιο sexy vibes στην εμφάνιση σου.

And More