Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γεια σας βαφτίζω το γιο μου τον Απρίλιο και θα φορέσω ροζ φόρεμα τούλινο με λευκές γόβες. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πανωφόρι που μπορώ να συνδυάσω από πάνω. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση

Φίλη μου θα μπορούσες να συνδυάσεις από πάνω ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο παλτό σε λευκό ή μπεζ χρώμα ή αν ο καιρός το επιτρέπει ένα λευκό σακάκι. Δες πως θα είναι η θερμοκρασία και ένα διάλεξε ένα από τα 2 ολόκληρο  άψογα με το σύνολό σου.

Ερώτηση 2

Οι συμβουλές σας είναι σωτήριες! Η ερώτηση μου αφορά το office look στην πιο casual εκδοχή του. Στην δουλειά μου πρέπει να φοράμε μπλούζα τύπου polo σε μαύρο χρώμα. Εγώ την συνδυάζω με τζιν και με παντελόνια αλλά έχω αρχίσει να βαριέμαι αυτά τα look.Έχετε πρόταση για κάτι πιο θηλυκό;

Aπάντηση

Φίλη μου θα μπορούσες να συνδυάσεις το polo μπλουζάκι σου με φούστες δημιουργώντας ένα preppy στιλ που φέτος είναι και μεγάλο trend. Δοκίμασε το με midi φούστες και μπότα για να κάνεις λίγο διαφορετικό styling. Eπίσης η τζιν φούστα που φέτος είναι must ταιριάζει τέλεια με αυτό το top και θα σε βολέψει πολυ.

Ερώτηση  3

Γεια σας μπορώ να φορέσω σακάκι με αθλητικά;

Aπάντηση

Βεβαίως και μπορείς. Ο πιο εύκολος και στιλάτος συνδυαμός είναι σακάκι με τζιν ένα πουλόβερ ή πουκάμισο και τα αθλητικά σου. Σύνολο που φοράς κυριολεκτικά παντού!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Eρώτηση 4

Σε μία κόκκινη φούστα με πιέτες εσείς τι top θα συνδυάζατε;

Απάντηση

Φίλη μας έχεις πολλές επιλογές, μαρινιέρα, ελαφρύ πλεκτό, πουκάμισο μέχρι και t shirt, ανάλογα το στιλ σου και την περίσταση μπορείς να συνδυάσεις την φούστα σου με πάρα πολλούς τρόπους. Mπορείς να τολμήσεις και color block σύνολα που θα κάνουν τώρα την διαφορά.

Ερώτηση 5

Γεια σας, έχω λευκό τζιν και θέλω να το βάλω με μπότες, αλλά είναι καουμπόυκες, ταιριάζουν ή όχι; Περιμένω προτάσεις σας.

Απάντηση

Βεβαίως και ταιριάζουν και μάλιστα πολύ. Αρκεί το τζιν σου να μην είναι πολύ φαρδύ ώστε να το φορέσεις με τις μπότες απ’έξω και να έχεις ένα ισορροπημένο look!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thérèse H. (@tesshell)

Ερώτηση 6

Έχω βραδινή έξοδο και θέλω να βάλω ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο. Τι κόσμημα μου προτείνετε.

Απάντηση

Φίλη μου προτείνω να συνδυάσεις ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια ή ένα ωραίο βραχιόλι στο χέρι που είναι χωρίς μανίκι. Οτι έχεις από τα 2 είναι σωστό και θα ολοκληρώσει με στιλ το σύνολο σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

 

And More