Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Αγαπητή μου Σοφία, θα ήθελα τα φώτα σου σχετικά με μια απορία που έχω. Σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να παραστώ σε μια εκδήλωση του συζύγου μου, θα γίνουν εγκαίνια ενός εργοστασίου της εταιρίας που δουλεύει. Εκείνος είναι σε υψηλή θέση και θα χρειαστεί να τον συνοδεύσω.
Θα μπορούσες να με διαφωτίσεις για το τι θα είναι κατάλληλο να φορέσω; Αν είναι φόρεμα θα πρέπει να είναι μονόχρωμο υποχρεωτικά; Η εκδήλωση θα γίνει πρωί προς μεσημέρι και ο σύζυγος θα φοράει κοστούμι θα έχει αρκετούς εκλεκτούς καλεσμένους καλά ντυμένους.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μαργαρίτα.

Aπάντηση

Μαργαρίτα, για την περίσταση που μου περιγράφεις ένα κομψό φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή! Μπορείς να διαλέξεις ένα midi ή κρουαζέ φόρεμα σε γήινες ή παστέλ απόχρωση που είναι τέλειο για μία τέτοια εκδήλωση. Συνδύασε το με γόβες σε nude απόχρωση και από πάνω ένα σακάκι ή ένα ανοιξιάτικο παλτό. Αν έχεις χρόνο μπορείς να μου στείλεις μερικές φωτογραφίες και να δούμε μαζί το τελικό σύνολο σου, δεν θα δημοσιευτούν!

Καλή επιτυχία.

Pinterest

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REISS (@reiss)

Ερώτηση 2

Γεια σας, μίας και πλησιάζουμε την άνοιξη θα ήθελα να ανανεώσω την ντουλάπα μου,θα ήθελα μια capsule wardrobe.Τι θα μου πρότεινες;

Απάντηση

Φίλη μου stay tuned στο tlife και σύντομα θα ανεβάσω ένα σχετικό άρθρο με όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για μία caspule ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα με βάση τις τάσεις της νέας σεζόν.

Ερώτηση 3

Γειά σας, αγόρασα το παρακάτω φόρεμα πως θα μπορούσα να το συνδυάσω;Με εσπαντρίγιες σε nude χρωμα και σακάκι σε μπλε χρώμα θα ήταν καλός συνδυασμός; Επίσης με τι άλλο πανωφόρι και παπούτσια θα μπορούσα να το φορέσω εκτός αυτών που ανέφερα;

Απάντηση

Φίλη μου οι εσπαντρίγιες ταιριάζουν τέλεια με το boho στιλ που έχει το φόρεμα σου. Το σακάκι όμως όχι. Θα σου πρότεινα να το φορέσεις μόλις ο καιρός είναι ανοιξιάτικος και δεν θα χρειάζεσαι πια πανωφόρι για έχεις το σωστό look με αυτό το κομμάτι.

Ερώτηση 4

Θέλω να επενδύσω σε μία καινούργια τσάντα τι είναι φέτος στην μόδα;

Aπάντηση

Φίλη μας σε πρώτη φάση θα δεις τι χρειάζεσαι δηλαδή: μία τσάντα tote μία shloulder για να την κρατάς πολύ και με όλα σου τα σύνολα. Σε δεύτερη φάση κάνε μία έρευνα αγοράς να δεις στο budget  που έχεις τι υπάρχει και μετά αποφάσισε τι σου ταιριάζει τελικά. Αν θες μπορείς να δεις σε λίγο καιρό και τις νέες τάσεις της σεζόν και να πάρεις μία απόφαση με βάση και τα spring trends.

Ερώτηση 5

Γεια σας, συγχαρητήρια για την στήλη σας. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να συνδυάσω δερμάτινη φούστα με σουέτ μπότες; Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Βεβαίως και μπορείς όσο ο καιρός το επιτρέπει γιατί μπαίνουμε στην Άνοιξη και αν θες να συνεχίσεις να φοράς δερμάτινη φούστα καλό θα ήταν να την συνδυάσεις με ανοιξιάτικα παπούτσια loafers ή slingbacks.

Ερώτηση 6

Καλημέρα σας, θέλω την γνώμη σας, αν αποφασίσω να αγοράσω ένα τζιν για το γραφειο τι στιλ μου προτείνετε για σωστό office look.

Aπάντηση

Φίλη μου θεωρώ ότι ένα κλασικό μπλε τζιν σε ίσια γραμμή είναι η καταλληλότερη επιλογή για τα office look. Θα το βρεις και στις οικονομικές αλυσίδες.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

 

And More