Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Θέλω να σας ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω ένα hoodie που έχω σε ροζ χρώμα με γκρι σακάκι. Λέω να το βάλω με τζιν απλα δεν είμαι σίγουρη για τον συνδυασμό χρωμάτων.

Απάντηση

Φίλη μου εννοείτε ότι μπορείς να το συνδύασεις και θα δημιουργήσεις και ένα πολύ cool look. Tα hoodie είναι τέλεια για αυτή την εποχή με σακάκια διότι σε κρατούν ζεστή χωρίς υπερβολικά χειμερινά πανωφόρια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ερώτηση 2

Θα πάω σε ένα γάμο σε ένα μήνα από τώρα και εχω αποφασίσει να βάλω μία μεταλλική ασημένια φούστα. Με τι top να την συνδυάσω ώστε να μην είναι too much.

Απάντηση

Φίλη μου  η φούστα σου είναι πολύ glam και το σωστό εδώ είναι να κρατήσεις ισοσρροπία με ένα πιο «ήσυχο» αλλά καθόλου βαρετό top. Θα σου πρότεινα ένα nude με μανίκι ή χωρίς ανάλογα τον καιρό που θα ολοκληρώσει με στιλ αυτό το σύνολο.Κράτησε ασημένιες αποχρώσεις σε τσάντα και πέδιλα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Eρώτηση 3

Καλημέρα σας ευχαριστούμε για τις ωραίες συμβουλές. Έχω ένα μπεζ κουστούμι και αναρωτιέμαι πως μπορώ να του δώσω ςνα fresh στιλ.Σε πουκάμισο τι χρώμα να βάλω ώστε να μην φοράω συνεχώς λευκό.

Απάντηση

Ενα μπεζ κουστούμι θα πάρει ανοιξιάτικο αέρα με παστέλ χρώματα. Πράρινο, ροζ, γαλάζιο θα το απογειώσουν κα θα δώσουν στο office look σου άλλο style, εύκολα αλλά πάντα στιλάτα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Ερώτηση  4

Καλησπέρα σας, θα γίνω νονά και ήθελα την γνώμη σας αν θα ταίριαζε στην περίσταση να φορέσω κοστούμι. Αλλιώς, θα ήθελα τις προτάσεις σας για να ξεφύγω από το συνηθισμένο φόρεμα. Η βάφτιση θα γίνει τον Μάιο.

Απάντηση

Γιατί να μην ταιριάζει; Αν το προσωπικό σου στιλ είναι masculine να το κρατήσεις και για την βάφτιση απλά διάλεξε ένα κουστούμι με χρώμα ή λευκό και δώσε πιο spring mood στην εμφάνιση αποφεύγοντας το κλασικό μαύρο.

Ερώτηση 5

Γειά σας θέλω να ρωτήσω το εξής: έχω από πέρσι ένα κόκκινο δαντελένιο φόρεμα με full skirt και θέλω να το βάλω σε γάμο το καλοκαίρι. Τι χρώμα πέδιλα μου προτείνετε εκτός από μαύρα;

Aπάντηση

Φίλη μας μπορείς να το συνδυάσεις με λευκά και με nude πέδιλα ή να δοκιμάσεις και mules, ανάλογα τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ή τι θες να αποκτήσεις. Σίγουρα και τα δύο θα σου δώσουν ένα safe chic look.

Ερώτηση 6

Γεια σας, έχω ένα πράσινο παντελόνι crop και θέλω να το φορέσω τώρα, με τι να το συνδυάσω;

Απάντηση

Το παντελόνι σου θα το φορέσεις τώρα με μαρινιέρα με λευκό πουκάμισο ή με πλεκτό που έχει πολύχρωμα μοτίβα και θα έχεις πολλά ανοιξιάτικα σύνολα.

 

 

 

And More