Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα είμαι 53 ετών θέλω να πάω σε μία βραδιά πιάνουν στο μέγαρο και θέλω την συμβουλή σας για το πως θα ντυθώ. Αγγελική

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να τιμήσεις την όμορφη αυτή μουσική βραδιά και να επιλέξεις για την περίσταση ένα ωραίο μαύρο φόρεμα στο  δικό σου στιλ συνδυασμένο με ωραίο κοσμήματα όπως χρυσά σκουλαρίκια ή κολιέ με πέρλες και ένα ζευγάρι κλασικές γόβες σε μαύρο ή nude απόχρωση.

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία, έχω στην ντουλάπα μου από παλιά ενα army χακί jacket.Το φορούσα πολύ αυτή την εποχη στο παρελθόν αλλά τώρα θέλω να ρωτήσω αν είναι μόδα ακόμη.

Απάντηση

Φίλη μου αν το jacket σου είναι σκέτο χακί χωρίς κεντήματα και στρας τότε άνετα το φοράς, είναι ένα κλασικό ανοιξιάτικο παν ωφόρι και το χαίρεσαι με ο΄λα σου τα casual ντυσίματα.

Instagram @ya_______i

Ερώτηση 3

Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα ( μην το δημοσιεύσετε) και θέλω να το βάλω σε γάμο σε έναν μήνα από τώρα στην Αθήνα. Θα ακολουθήσει πάρτι σε παραλιακό ρεστοράν. Θα το συνδυάσω με ασημένια πέδιλα, σας αρέσει;

Απάντηση

Το κοραλί φόρεμα σου ταιριάζει άψογα με μεταλλικά πέδιλα, θα το απογειώσεις και θα κάνεις μία πολύ κοψμή ανοιξιάτικη εμφάνιση. Από μένα είναι ναι!

Ερώτηση 4

Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω μια τσάντα σε φωτεινό καλοκαιρινό χρώμα. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ποιο χρώμα μπορεί να συνδυαστεί πιο εύκολα; (Εκτός από μπεζ που έχω ήδη).
Ευχαριστώ

Απάντηση
Το χρώμα που θα επιλέξεις και το πόσο εύκολα θα το συνδυάσεις έχει κυρίως να κάνει με τα χρώματα που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Σε γενικές γραμμές πιο εύκολα συνδυάζονται τα ουδέτερα χρώματα -καφέ, μπεζ, λευκό με τα καλοκαιρινά μας σύνολα αλλά και μία pastel απόχρωση αν μπορέσεις να την συνδυάσει με την πλειοψηφία των ρούχων σου είναι τέλεια. Δες και το σχετικό αφιέρωμα στις τάσεις για τσάντες και πάρε ιδέες.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα, βλέπω στο Instagram να συνδυάζουν τα loafers και γενικά τα φλατ παπούτσια με καλτσάκια και κάλτσες. Είναι τάση;

Απάντηση

Ναι είναι τάση και είναι και πρακτικό. Αυτή την εποχη ακόμη κρυώνεις και τα καλτσάκια βοηθάνε να φορε΄σεις τα Loafers και τα φλατ παπούτσια από τώρα χωρίς να σκέφτεσαι το κρύο. Μπορείς να το δοκιμάσεις λοιπόν με τα δικά σου φλατ παπούτσια και να φτιάξεις ένα cool spring look.

Instagram @ya_______i

Ερώτηση 6

Με την καμπαρντίνα΄να που όταν κρυώνω τι μου προτείνετε να φορέσω αυτή την εποχή;

Απάντηση

Αυτή την εποχή μπορείς να φορέσεις ένα ωραίο μαντήλι που είναι κλασικός συνδυασμός ή ένα πουλόβερ στους ώμους που όταν κρυώσεις γίνεται και λίγο κασκόλ.

Instagram @ya_______i

 

And More