Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Aν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας, λοιπόν λοιπόν, πρόκειται να ορκιστώ στο αρχές Ιουλίου πρωί. Δεν ξέρω τι να επιλέξω. Είμαι μαμά 40 ετών, 1,65 και 53 κιλά, καστανή. Δεν δεν θέλω κάτι πολύ ακριβό και σίγουρα θέλω να το ξαναφορέσω.
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου συγχαρητήρια για το πτυχίο σου. Για μία τέτοια περίσταση και λόγω ημερομηνίας θα είναι ήδη καλοκαίρι θα σου πρότεινα να βάλεις ένα πρωινό φόρεμα σε παστέλ χρώματα ή μία φούστα με ένα ωραίο πουκάμισο. Μπορείς να δοκιμάσεις μερικά συνολα και να μου στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) ώστε να βρούμε το πιο σωστό για το στιλ σου.

Pinterest

Ερώτηση 2

Συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας! Είμαι 40 χρονών μητέρα τριών παιδιών και το καλοκαίρι θα κάνουμε με το άντρα μου τον θρησκευτικό γάμο μας με καθυστέρηση 12 χρόνων!  Η τελετή θα είναι για την οικογένεια μας και μόνο αλλά θα ήθελα αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάτι ιδιαίτερο αλλά όμως με ιδιαίτερα μικρό budget για την ημέρα εκείνη. Σας ευχαριστώ πολυυυυυ!!!

Απάντηση

Συχγαρητήρια! Λοιπόν μία τέτοια περίσταση θέλει και ένα ιδιαίτερο outfit. Eγώ θα σου πρότεινα με βάση το δικό σου στιλ να δοκιμάσεις μερικα ωραία λευκά φορέματα που θα δώσουν και στην τελετή το σημειολογικό ύφος που χρειάζεται. Αν θες μπορείς να δεις κάποαι να βγάλεις φωτογραφίες και να μου στείλεις, δεν θα δημοσιευτούν! Mπορείς να δοκιμάσες με βάση το σικό σου budget και να μην ξεφύγεις από το όριο που έχεις για την ημέρα εκείνη.Είμαι σίγουρη οτι θα βρεις ένα κομψό αέρινο λευκό φόρεμα για την ημέρα του γάμου σου.

Pinterest

Ερώτηση 3

Καλησπέρα αγαπημένη μας. Στέλνω την απορία μου και ζητώ τα φώτα σου. Είναι τάση η μακριές τζιν φούστες εγώ που είμαι 1.55 αδύνατη τι μου προτείνεις; Μπορώ να την υποστηρίξω; Έχω σκεφτεί πλατφόρμες τύπου εσπαντρίγιες που δένουν στο πόδι αλλά δεν είμαι σίγουρη, ούτε σε τι απόχρωση να πάρω. Πως την φορώ βράδυ και πως πρωί;

Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μου όντως οι μακριές τζιν φούστες είναι μεγάλη τάση. Εννοείτε οτι μπορείς να τις φορέσεις και εσύ. Οι εσπαντρίγιες είναι τέλεια λύση, ειδικά σε ένα basic χρώμα όπως μαύρο. Θα τις συνδυάσεις με τζιν φούστα και t –shirt ή πουκάμισα το πρώι και body ή crop top μαζί με την φούστα σου το βράδυ.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας !
Θα ήθελα την γνώμη σας. Αρχές Απριλίου έχω μια βάπτιση μια θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να φορέσω, επειδή είναι αυτός ο μήνας περίεργος σχετικά με το ντύσιμο.
Θα μπορούσα να φορέσω ένα φορεματάκι, πάνω από το γόνατο, αέρινο, σε χρώμα χακί με μαύρες βούλες, κάπως ανοιξιάτικη υφή, μακρύ μανίκι, με μπότα μαύρη ψηλή έως το γόνατο (τακούνι χοντρό ~10εκ) ή θέλει κάποιο πέδιλο ;
Και πανωφόρι τι προτείνετε; Παλτό μαύρο στο ίδιο ύψος περίπου με το φόρεμα; Μαύρο δερμάτινο τζάκετ ; Σακάκι μαύρο oversized;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα είναι πολύ καλό για αυτή την εποχή, μπορείς να βάλεις τις μπότες σου ή και γόβες αν θες, με ένα oversized σακάκι αν ο καιρός το επιτρέπει ή το παλτό αν κάνει κρύο, και θα είσαι μια χαρά για την περίσταση.

Ερώτηση 5

Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Αρχές Μαΐου γίνομαι νονά. Θα φορέσω το total blue σύνολο της φωτογραφίας και ας ρωτώ τι μπορώ να βάλω από πάνω (μην δημοσιευτεί); Σκέφτηκα blazer oversized σε κάποια απόχρωση του ροζ ή του λιλά.   Ταιριάζει;

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να φορέσεις από επάνω ένα ανοιξιάτικο σακάκι σε απόχρωση που έχουν και τα παπούτσια περίπου και θα ολοκληρώσεις το σύνολο σου άψογα με αυτό τον τρόπο.

Ερώτηση 6
Καλησπέρα. Γίνομαι νονά το καλοκαίρι (Ιούνιο ή Σεπτέμβριο) και δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω αρκετά παραπάνω κιλά, αν και είμαι ψηλή. Είμαι 1.72. Τι να φορέσω για να μην δείχνω σαν “μπόμπος”; Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας, μην αγχώνεσαι! Τα παραπάνω κιλά είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές γυναίκες και είναι κάτι που διορθώνεται. Για να είσαι άνετη και κομψή σίγουρα διάλεξε κάτι που νιώθεις άνετα, για παράδειγμα μία παντελόνα και ένα top που αγκαλιάζει το σώμα σου, σε απόχρωση όχι ανοιχτή (μπλε ή γκρι) και δώσε λάμψη στο σύνολο με κοσμήματα. Αν θες δοκίμασε κάποια σύνολα και στείλε μας φωτό να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.( Δεν θα δημοσιευτούν).

 

 

 

And More