Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Aν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Χαίρεται! Έχω αγοράσει ένα φόρεμα σε αρχαιοελληνικό ύφος, είναι μάξι και άνετη γραμμή, ζέρσει, καφέ της σοκολάτας, έχει λαιμόκοψη V αμάνικο, και το μόνο στενό σημείο είναι κάτω από το μπούστο το οποίο κάνει εφέ ζώνης, γενικά είναι αέρινη η γραμμή του. Πώς μπορώ να το φορέσω σε μία βραδινή έξοδο στην πόλη ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό; Με τι παπούτσια και jacket; Ευχαριστώ πολύ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου θα δείχνει πολύ κομψό ακόμη και τώρα στην πόλη με εσπαντρίγες και denim jacket σε κλασικό μπλε χρώμα. Συνδύασε το με μαύρες εσπαντρίγες και χρυσά κοσμήματα δημιουργώντας ένα τέλειο look.

Ερώτηση 2

Γεια σας! Οι συμβουλές σας είναι top! Έχω ένα γάμο τον Αύγουστο στην πόλη και θέλω την βοήθειά σας! Πήρα το φόρεμα που σας επισυνάπτω!

Τι μπορώ να βάλω από πάνω και τι τσάντα και παπούτσια να φορέσω; Thank you!

Απάντηση

Φίλη μου τον Αύγουστο στην πόλη δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι από πάνω σε αυτό το λαμπερό φόρεμα.Τώρα σε αξεσουάρ εγώ θα συνδύαζα ένα ζευγάρι nude πέδιλα και θα κρατούσα ένα clutch σε γήινες αποχρώσεις .Επειδή το φόρεμα σου είναι ήδη πολύ εντυπωσιακό, δεν θα το φόρτωνα με κοσμήματα αλλά θα άφηνα αυτό το υπέροχο κομμάτι να κλέψει την παράσταση.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας! Έχω έναν γάμο το καλοκαιράκι και θα φορέσω ένα φόρεμα το οποίο είναι μίντι σε άνετη γραμμή, μεταξωτό σατέν σε σαμπανιζέ χρώμα, με έναν ώμο και drape ασύμμετρο μανίκι και φαρδιά ζώνη από το ίδιο το ύφασμα για δέσιμο στη μέση! Πως μπορώ να το συνδυάσω με πανωφόρι και τι παπούτσια; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου δεν θα δείχνει ωραίο με πανωφόρι διότι έχει αυτό το σχέδιο στο μανίκι που ωραίο είναι να φαίνεται. Μπορείς να έχεις μαζί σου μία πασμίνα άλλωστε θα είναι καλοκαίρι.Σε παπούτσι θα μπορούσες να συνδυάσεις ένα ζευγάρι μαύρα minimal πέδιλα ή ένα ζευγάρι λευκά. Ταιριάζουν και τα δύο και θα έχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.

Ερώτηση 4

Γεια σας! Συγχαρητήρια για την στήλη σας!Θα ήθελα κ εγώ την βοήθειά σας!Είμαι 36 χρονών και το στυλ μου είναι μοντέρνο!Έχω βάλει στο μάτι τις γόβες που σας στέλνω φωτογραφία αλλά έχω ενδοιασμό για το χρώμα.Να τις αγοράσω η έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο;Ευχαριστώ!Μην δημοσιεύσετε την φωτογραφία.

Απάντηση

Φίλη μου οι slingback γόβες είναι κλασικά κομψά παπούτσια και σίγουρα θα τις χαρείς για πολύ καιρό.Εγώ βρίσκω το χρώμα μία χαρά καθώς θα το φορέσεις άνετα και όλο το καλοκαίρι περισσότερο από μαύρες οπότε ναι να τις αγοράσεις!

Ερώτηση 5

Ήθελα την γνώμη σου για αυτό το φόρεμα. Σκέφτομαι να το βάλω με λευκό σακάκι και γόβες μπεζ σε βάφτιση. Πιστεύεις ταιριάζουν; Μην βάλετε την φωτογραφία.

Απάντηση

Φίλη μου το γαλάζιο παστέλ φόρεμα που μου στέλνεις θα ταιριάξει πολύ ωραία με το λευκό σακάκι και τις μπεζ γόβες που σκέφτεσαι να το συνδυάσεις για βάφτιση, θα έχεις έτσι ένα πολύ κομψό σύνολο.

Ερώτηση 6

Γεια σου Σοφία θα ήθελα να σε ρωτήσω για τις καουμπόυκες μπότες αν είναι και φέτος τάση. Έχω από πέρσι ένα ζευγάρι καφέ και τις φορούσα με φορέματα και με τζιν. Φέτος είναι στην μόδα;

Aπάντηση

Φίλη μου και φέτος οι μπότες με west style είναι πολύ μεγάλη τάση και ειδικά τώρα με αυτό τον καιρό μπορείς να τις χαρείς.Φ όρεσε τις με το φόρεμα σου και με το τζιν σου και δώσε cool mood στην εμφάνιση σου.

And More