Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Aν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Χαίρεται! Έχω αγοράσει ένα φόρεμα σε ντραπέ γραμμή σε καφέ χρώμα μίντι γραμμή!Με τι παπούτσια να το συνδυάσω σε βραδινή μου έξοδο;

Aπάντηση

Φίλη μου τα ντραπέ φορέματα είναι μεγάλη τάση φέτος. Φόρεσε το με mules ή με πέδιλα σε minimal σχέδιο διότι το ντραπέ είναι ήδη πολύ εντυπωσιακό! Έτσι θα έχεις ένα ισορροπημένο στιλ.

Ερώτηση 2

Γεια σας θέλω να ρωτήσω το εξής, τώρα την άνοιξη πάνω από πουκάμισο εκτός από jacket tzin σε ελαφρύ τι άλλο μπορώ να φορέσω για να έχω ένα ενημερωμένο στιλ.

Απάντηση

Φίλη μου θα σου έλεγα να δοκιμάσεις μία καζάκα. Έτσι θα ξεφύγεις από το πολυφερομένο τζιν μπουφάν και θα δώσεις preppy look στην εμφάνιση σου με ένα κομμάτι κλειδί στην ανοιξιάτικη ντουλάπα μας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη y.a. (@ya_______i)

Ερώτηση 3

Σοφία καλημέρα, σου στέλνω το φόρεμα που θα βάλω στην βάφτιση της κορούλας μου ( μην το δημοσιεύσετε) και θέλω να σε ρωτήσω με τι  παπούτσια να το συνδυάσω. Έχω γόβες λευκές και χρυσά peep toe.Περιμένω την συμβουλή σου.

Απάντηση

Θα σου πρότεινα να συνδυάσεις το παστέλ γαλάζιο φόρεμα σου  τις λευκές γόβες σου. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα chic daily look άψογο για την περίσταση.

Ερώτηση 4

Θέλω να αγοράσω μαγιό για φέτος αλλά δεν έχω ιδέα τι να πάρω. Προτιμώ τα bikini με χρώματα. Ένα με ρίγες σε παστέλ αποχρώσεις που έχω δει είναι τάση;

Απάντηση

Οι ρίγες είναι μεγάλη τάση άρα και τα μαγιό με τις ρίγες είναι super! Δες το αφιέρωμα στις τάσεις των μαγιό και αποφάσισε τι άλλο θες για το φετινό καλοκαίρι!

Eρώτηση 5

Καλό μεσημέρι. Είμαι 56 ετών και σκέφτομαι να αγοράσω ένα τζιν για το καλοκαίρι. Τι σχέδια είναι μόδα φέτος. Μου αρέσουν τα skinny αλλά δεν ξέρω αν φοριούνται ακόμη.

Απάντηση

Φίλη μου τα skinny jean δεν είναι μεγάλη τάση πια.Τα φαρδιά άνετα 00s τζιν είναι τώρα huge trend αλλά και τα κλάσικά τζιν σε ίσια γραμμή. Νομίζω και τα δύο θα σε βολέψουν αρκετά με τα καθημερινά σου ντυσίματα.

Ερώτηση 6

Εχω δει ότι τα καλτσάκια είναι τάση και συνδυάζονται με loafers. Είναι ok να τα βάλω με μπαλαρίνες ;

Απάντηση

Ναι τα καλτσάκια φοριούνται με όλα τα φλατ παπούτσια και μπορείς βεβαίως να τα βάλεις και με τις μπαλαρίνες σου!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη y.a. (@ya_______i)

And More