Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Καιρός για ανανέωση, τα ανοιξιάτικα σύνολα  παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα ρούχα που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα, θα παντρέψω ένα φιλικό ζευγάρι και θα γίνω νονά 20 Ιούνιου. Έχω αγοράσει το παρακάτω φόρεμα αλλά δεν θέλω να βάλω χρυσά παπούτσια, με τι άλλες αποχρώσεις θα μπορούσα να το συνδυάσω και τι τσαντάκι; Ευχαριστώ πολύ!

 

Απάντηση

Φίλη μου καταρχήν μπράβο για την επιλογή, το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο για την περίσταση και απόκτησες και ένα κομμάτι που σίγουρα θα χαρείς και  μετά. Τώρα για τα πέδιλα, μπορείς να το συνδυάσεις με camel ή λευκά πέδιλα αν θες να αποφύγεις τα metallic και να κρατήσεις ένα clutch με χρώματα από το μοτίβο του φορέματος σου, για ένα στιλάτο look.

Ερώτηση 2

Αγόρασα ένα σμαράγδι κρουαζε αμάνικο φόρεμα με ελαφρώς κλος φούστα λίγο πιο πάνω από το γόνατο, σκέφτομαι να το συνδυάσω με ψηλοτάκουνα μπλε πέδιλα. Το μπλε το καλοκαιρινό το έντονο, με προβληματίζει η τσάντα τι μέγεθος να έχει, τι στυλ και τι χρώμα;

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να κρατήσεις ένα clutch με χρώματα που έχει το σύνολο και να κάνεις ένα colorful look, ή να κρατήσεις το color block στο σύνολο και να έχει η τσάντα σου nude απόχρωση. Έχεις δύο επιλογές διάλεξε ποια σου αρέσει περισσότερο.

 

@pinterest

Eρώτηση 3

Γεια σας θέλω να πάρω ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σε ροζ χρώμα. Είναι και φέτος τάση ή όχι;

Απάντηση

Φίλη μου βεβαίως να πάρεις εσπαντρίγιες και μάλιστα ροζ χρώμα που φέτος είναι τάση. Αυτά τα season παπούτσια δεν φευγουν ποτέ από την μόδα, η Kate Middeton τα λατρεύει και τα συνδυάζει με όλα τα spring/summer φορέματά της.

Ερώτηση 4
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θα βάλω ένα κίτρινο φόρεμα (όχι πολύ έντονο) με παπούτσι snake print. Τι τσαντάκι πρέπει να κρατήσω και με τι αξεσουάρ μπορώ να τα συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας καλησπέρα. Δεν μου λες τι απόχρωση είναι το παπούτσι για να σε βοηθήσω με το τσαντάκι και τα αξεσουάρ. Σε γενικές γραμμές πάντως αν το φόρεμα σου είναι κίτρινο και το παπούτσι σε μπεζ καφέ απόχρωση κράτα ένα cream τσαντάκι που ταιριάζει σίγουρα και ολοκληρώνει το σύνολο σωστά.

Ερώτηση 5
Γεια σας. Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας. Έχω ένα maxi φόρεμα μπλε σκούρο χρώμα και έχει πολλά λουλούδια με αρκετά χρώματα. Αλλά η βάση του είναι μπλε σκούρο. Με τι παπούτσι θα ταίριαζε; Τι χρώμα; Και τι τσάντα; Ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες συμβουλές που δίνετε.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμά σου μπορείς να βάλεις σίγουρα πέδιλα ή πλατφόρμες σε nude- cream ή λευκή απόχρωση αλλά και ένα πέδιλο σε ένα απο τα χρώματα που έχει το print του φορέματος. Αν επιλέξεις basic χρώμα στα παπούτσια τότε κράτησε ένα χρωματιστό clutch, ενώ αν βάλεις χρωματιστά πέδιλα, ένα λευκό φάκελο.

@pinterest

Ερώτηση 6

Καλησπέρα σας, θέλω να φορέσω μαύρο παντελόνι με λευκή μπλούζα με δαντέλα και λεπτά τιραντάκια και να τα συνδυάσω με nude γόβες λίγο ‘παρτές’. Θέλω να σας ρωτήσω με τι κοσμήματα να ολοκληρώσω το σύνολο μου ;

Απάντηση
Φίλη μας  θα συμπληρώσεις το look με χρυσά κοσμήματα. Επειδή η μπλούζα σου έχει δαντέλα απέφυγε το layering στο λαιμό και βάλε ένα κομψό κολιέ και κρίκους για ισορροπημένη εμφάνιση.

@pinterest

 

 

And More