Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Ο καιρός φτιάχνει, η διάθεση ανεβαίνει, η άνοιξη είναι εδώ. Τώρα τα ανοιξιάτικα σύνολα  παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα ρούχα που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Eρώτηση 1

Έχω μια βάφτιση πρωινή, φιλικού προσώπου, αρχές Ιουνίου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Είμαι 28 χρονών, 1.68 και 55 κιλά. Τι θα μου προτείνατε;

Απάντηση

Φίλη μου σε μία περίσταση σαν αυτή, δηλαδή, πρωινή βάφτιση, μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με παστέλ χρώματα και daily γραμμή ή ένα σύνολο  με υφασμάτινο παντελόνι και αέρινο top ή πουκάμισο!

 Γενικά αποφεύγεις πολύ μίνι, έντονα χρώματα, ντεκολντέ ή sexy γραμμές και επίσης τα πολύ ψηλά τακούνια. Πέδιλα με μέτριο τακούι ή slingbacks είναι τέλεια για εκείνη την ώρα. Δες ένα σχετικό αφιέρωμα στο Tlife!

Ερώτηση 2

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τις τέλειες συμβολές σας!Θα γίνω νονά και έχω επιλέξει το παρακάτω ρούχο.Συμφωνείτε με την επιλογή μου; Αν αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε τι αξεσουάρ να προτιμήσω;

Aπάντηση

Το σύνολο σου είναι πολυ fresh και μου αρέσει πολύ. Επειδή έχει έντονα floral σχέδια και crop top συνδυασμένο με flared παντελονι όλο το outfit έχει πολυ «πληροφορία» οπότε θα σου πρότεινα να μην προσθέσεις κοσμήματα να συνδυάσεις nude πέδιλα και μία  δερμάτινη λευκή τσάντα.

Ερώτηση 3

Γειά σας! Έχω ένα γάμο τέλος Μαΐου σε κτήμα στην Αθήνα και θα βάλω αυτό το φόρεμα (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί). Θα βάλω μαύρο απλό πέδιλο. Τι θα ταίριαζε για πανωφορι(χρώμα και στιλ); Επίσης τι τσαντάκι και τι κοσμήματα θα με συμβουλευατε να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! Mov forema

Απάντηση

Φίλη μου το μωβ ντραπέ φόρεμα σου, είναι απόλυτα chic για την περίσταση και μου αρέσει το μαύρο πέδιλο που σκέφτεσαι.Σε πανωφόρι,  ένα μαύρο σακάκι στους ώμους θα είαι τέλειοι και σε αξεσουάρ ένα clutch σε απόχρωση μωβ ή ασημένι αόπως κα ασημένια σκουλαρίκια θα δώοσυν στο σύνολο μία τέλεια αίσθηση.

Ερώτηση 4

Γειά σου αγαπητό tlife! Είμαι 33 ετών και θα φορέσω αυτό το κόκκινο φόρεμα σε γάμο το Μαίο (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί). Θα το συνδιάσω με μαύρα minimal πέδιλα και χρυσά σκουλαρίκια. Για από πάνω σκέφτομαι μήπως βάλω μαύρο σακάκι ή θα είναι σκληρός συνδυασμος το μαύρο/κοκκινο; Υπάρχει κάτι που θα συνδυάζεται καλύτερα; Έχετε να μου προτείνετε μήπως και το ύφος της τσαντας που ταιριαζει; Ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα είναι πολύ κομψό με το κόκκινο χρώμα του και τα βολάν του απλά το μαύρο σακάκι δεν ταιριάζει με αυτό το στιλ. Ίσως ένα σακάκι σε πιο neutral απόχρωση μπεζ ανοιχτό ή γκρι ανοιχτό θα δώσει πιο σωστό αποτέλεσμα.Τώρα για την τσάντα εφόσον θα βάλεις χρυσά κοσμήματα μπορείς να κρατήσεις και ένα clutch σε μεταλική απόχρωση καινα συνδυαστει τέλεια και με το σακάκι που είπαμε.Καλή επιτυχία.

Ερώτηση 5

Γεια σας, σκέφτομαι να πάρω το μαγιό του φετινού καλοκαιριού και αναρρωτιέμαι τι σχέδια είναι φέτος τάση. Τι μου προτείνετε, έχω κανονικό σώμα χωρίς πολλές καμπύλες και είμαι 1.68!

Απάντηση

Φίλη μου έχω ήδη δημοσιεύσει ένα αρθρο με τις τάσεις που φορανε οι fashionista τώρα! Πάρε έμπνευση και δοκίμασε κάποια σχεδια και αν θες τα ξαναλέμε εδω με φωτογρφαφίες που δεν θα δημοσιευτουν.

 

And More