Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Ο καιρός φτιάχνει, η διάθεση ανεβαίνει, η άνοιξη είναι εδώ. Τώρα τα ανοιξιάτικα σύνολα  παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα ρούχα που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω;Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Γεια σας, το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το αγαπημένο μου αλλά δυστυχώς δεν το φοράω γιατί δεν ξέρω πώς να το συνδυάσω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το φορέσω με λευκά sneakers και τζιν μπουφάν για πιο casual εμφανίσεις ή με pointy flats.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

 

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου έχει αυτό το 90s style που τώρα είναι τώρα μεγάλη τάση και μπορείς να συνδυάσεις και σε πιο every day look. Δεν μου αρέσει τόσο με sneakers αλλά θα το συνδύαζα σίγουρα με pointy flat και τζιν jacket αλλά και με πέδιλα που έχουν χαμηλό τετράγωνο τακούνι. Το σχέδιο στο λαιμό που έχει το φόρεμα «απαιτεί» λίγο πιο θηλυκά παπούτσια για ισορροπία στην εμφάνιση.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα Σοφία, θα ήθελα τα φώτα σου. Γίνομαι κουμπάρα 20 Αυγούστου και λέω να φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας. (Παρακαλώ να μην δημοσιευτεί). Με τι παπούτσι θα ήταν ωραίο; Σκέφτομαι κάποιο πέδιλο μινιμαλ με λεπτά λουράκια σε χρυσή απόχρωση. Η ζώνη της φωτογραφίας δε συμπεριλαμβάνεται αλλά θα μου άρεσε πιστεύω. Είμαι 1.75, 65 κιλά.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Το φόρεμα σου είναι πολύ όμορφο. Μου αρέσει που έχει κρόσσια στο τελείωμα και έναν ώμο. Σίγουρα η ζώνη του προσθέτει στιλ και καλό θα ήταν να την έχεις και εσύ εκείνη την ημέρα. Τα παπούτσια που σκέφτεσαι είναι σωστά δηλαδή μεταλλικά χρυσά πέδιλα απλά φρόντισε να είναι σταθερά και να δένουν καλά διότι εκείνη την μέρα θα ε΄έχεις πολλές κινήσεις και θες να είσια σταθερή και ασφαλής.

Ερώτηση 3

Καταρχάς, θα ήθελα να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για τη δουλειά που κάνετε! Είμαι  καλεσμένη σε έναν γάμο -σε κτήμα. Έχω επιλέξει ένα μακρύ καρπουζί-κόκκινο φόρεμα, φαίνεται παρακάτω στη φωτογραφία, με χρυσοκλωστή. Σκέφτομαι να το συνδυάσω με πέδιλα στο χρώμα της πούδρας (κάπως ροζίζουν). Ωστόσο, θα ήθελα να με βοηθήσετε με το styling. Δεν ξέρω τι τσάντα να βάλω και τι χρώμα ζωνάκι. Επίσης, τι προτείνετε για τα μαλλιά και το μακιγιάζ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Θα είναι τρομερά βοηθητική η πρότασή σας!

Με εκτίμηση

Υ.Γ.: Θα σας παρακαλούσα να μη δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες του φορέματος, αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ και πάλι!

Απάντηση

Το φόρεμα σου είναι άψογο και τέλειο για την περίσταση.  Εγώ δεν θα έβαζα ζώνη διότι χαλάς το ancient greek ύφος του ρούχου και θα πρόσθετα μία γαλάζια clutch bag δίνοντας χρώμα στην εμφάνιση μου από το μοτίβο του φορέματος.Τα πέδιλα που σκέφτεσαι είναι πολύ σωστά! Καλή επιτυχία.Για μαλλιά και μακιγιάζ μπορείς να μπεις στην στήλη του Beauty και να πάρεις έμπνευση από τα πιο hot beauty trend της σεζόν.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας Θα ήθελα να σας ρωτήσω με ένα κοραλί φόρεμα αμάνικο που δένει στο λαιμό, τι χρώμα παπούτσια και τι αξεσουάρ σκουλαρίκια, βραχιόλι και τσάντα ταιριάζει.Είναι για γάμο και είμαι η μητέρα του γαμπρού.

Επειδή θέλω πιο ήσυχες επιλογές στα παραπάνω το χρυσό η μπρονζέ ταιριάζει;Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Απάντηση

Το φόρεμα σας ταιριάζει άψογα με χρυσά ή μπρονζέ πέδιλα, μπορείτε να προσθέσετε σκουλαρίκια και βραχιόλια σε χρυσό χρώμα και να κρατήσετε ένα nude τσαντάκι δημιουργώντας  ένα chic look για την περίσταση.

Ερώτηση 5

Με μία midi μαύρη φούστα τώρα στο γραφείο, με τι να συνδυάζω, για πιο ανανεωμένα σύνολα που κάνει και ζέστη; Eυχαριστώ!

Απάντηση

Φιλη μας η μαύρη φούστα είναι μία κλασική επιλογή και σίγουρα θα μπορέσεις να την φορέσεις και αυτή την εποχή αν αλλάξεις λίγο το ύφος των top. Ελαφριά ανοιχτόχρωμα πουκάμισα και top από αέρινα υφάσματα θα δώσουν στην φούστα σου πιο spring αέρα.

@pinterest

Ερώτηση 6

Γεια σας και από εμένα, θέλω να φορέσω ένα λευκό φόρεμα με πιέτες και μίντι γραμμή σε βάφτιση σε ένα μήνα να βάλω μπεζ ή κόκκινα πέδιλα τι μου προτείνετε;

Απάντηση

Φίλη μας και τα δύο ταιριάζουν με το φόρεμα σου οπότε διάλεξε αυτό που σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα και όμορφα.

@pinterest

 

And More