Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Mπήκαμε και επίσημα στο Καλοκαίρι. Τώρα τα καλοκαιρινά σου ρούχα παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα σου και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα κομμάτια  που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω; Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Γεια σας! Συγχαρητήρια για την χρήσιμη στήλη σας. Μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε ιδέες για αγορά τσάντας που να ταιριάζει να φορεθεί νωρίς το βράδυ με καλοκαιρινά φορέματα. Είμαι 53 και μου αρέσουν οι μεσαίου μεγέθους τσάντας.

Aπάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να πάρεις μία μεσαίου μεγέθους τσάντα από ψάθα σε ένα ωραίο σχήμα και να την κρατάς με τα φορέματα σου τόσο στην πόλη όσο και στο νησί.Στα plus είναι ότι η ψάθινη τσάντα δεν φεύγει ποτέ από την μόδα οπότε θα κάνεις μία επένδυση για την ντουλάπα σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

Eρώτηση 2

Καλό μεσημέρι, έχω αποφασίσει να φορέσω ένα floral γαλάζιο φόρεμα σε βάφτιση φίλης και αναρωτιέμαι πως θα το κάνω λίγο πιο όμορφο. Τι παπούτσια να συνδυάσω για να του δώσω πιο fashion ύφος;

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να κάνεις update το look σου με ροζ παπούτσια, κάνοντας το σύνολο σου πιο colorful και αποφεύγοντας τα κλασικά λευκά που είναι και πολυφορεμένα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Parras (@claudiaparrast)

Eρώτηση 3

Θέλω να αγοράσω ένα καπέλο για τις διακοπές  μου αλλά όχι ψάθινο που δεν χωράει στην βαλίτσα. Τι μου προτείνεις που να είναι και μόδα φέτος;

Απάντηση

Η απάντηση εδώ είναι το basket hat! To φοράς στην πόλη με casual look αλλά το βάζεις και στην βαλίτσα των διακοπών σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

Eρώτηση 4

Γεια σου Σοφία, έχω αποφασίσει να φορέσω σε έναν γάμο ένα μακρύ πλεκτό φόρεμα και δεν θέλω να βάλω τακούνι. Τι να συνδυάσω ώστε να είναι fashionable το σύνολό μου; Mules flat;

Απάντηση

Θα συνδυάσεις το μακρύ πλεκτό σου φόρεμα με μπαλαρίνες σε λευκό χρώμα κάνοντας ενα balletcore look που είναι πολυ στιλάτο.

Ιnstagram @belenhostalet

Eρώτηση 5

Σας στέλνω φωτογραφία το φόρεμα που θα βάλω στον γάμο του αδελφού μου( μην δημοσιευτεί) λέω να το σετάρω με χρυσά πέδιλα και χρυσό clutch. Πιστεύεται ταιριάζουν;

Απάντηση

Φίλη μου τα πέδιλα ταιριάζουν πάρα πολύ και αναδεικνύουν  το ρούχο απόλυτα, εγώ δεν θα κρατούσα ένα clutch σε ίδιο χρώμα αλλά θα επέλεγα ένα από τα χρώματα του μοτίβου όπως μπλε!

Eρώτηση 6

Καλό μήνα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο μαγιό, τι είναι στην μόδα φέτος, έχω medium size στήθος και δεν είμαι πολύ ψηλή. Σκεφτόμουν ένα μαύρο ολόσωμο με χαμηλή πλάτη.

Απάντηση

Καλό μήνα! Πολύ ωραίο το μαγιό που σκέφτεσαι να πάρεις, είναι πάντα στην μόδα και θα το χαρείς πολύ όχι μόνο αυτή την σεζόν. Παρόλα αυτά δες και το σχετικό αφιέρωμα στα μαγιό που φέτος είναι τάσεις και αποφάσισε ίσως και για ένα ακόμη !

And More