Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Mπήκαμε και επίσημα στο Καλοκαίρι. Τώρα τα καλοκαιρινά σου ρούχα παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα  και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα κομμάτια  που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω; Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Σοφία γεια σου, καλο καλοκαίρι!Την συμβουλή σου σε παρακαλώ.Τα κλειστά καστόρινα loafers φοριούνται καλοκαίρι;Επίσης τα μακρυμάνικα πλεκτά φορέματα με λεπτή πλέξη φοριούνται επίσης καλοκαίρι;Ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση

Φίλη μου καλό καλοκαίρι! Τα καστόρινα loafers είναι πολυ στιλάτα και αν συνδυαστούν σε Riviera style φοριουνται το καλοκαίρι αρκεί να μην σε ζεσταίνουν.Αν θες loafers τότε επέλεξε mule που έχουν ανοιχτό το πίσω μέρος για αυτή την εποχή.Τα πλεκτά φορέματα εννοείται οτι φοριούνται και είναι και μεγάλη τάση για το summer style.

@pinterest

Ερώτηση 2

Καλησπέρα Σοφία. Έχω αγοράσει το σορτσάκι της φωτογραφίας και θα ήθελα τη βοήθεια σου για το top και τα παπούτσια που θα μπορούσα να το συνδυάσω.Ευχαριστώ!Μαρία.

Απάντηση

Τι ωραίο σορτσάκι είναι αυτό! Λοιπόν εγώ θα το συνδύαζα με λευκό πουκάμισο και flat loafers το πρωί ενώ τα βράδυ με λευκό sexy top και espadrilles!

Ερώτηση 3

Γεια σας!Παντρεύεται η καλύτερη μου φίλη κ έχω επιλέξει αυτό το φόρεμα ( μην δημοσιευτεί).Ο γάμος θα γίνει στην πόλη θα μπορούσα να το συνδυάσω με χρυσή ζώνη κ σκουλαρίκια χωρίς να δείχνω υπερβολική;Σκέφτομαι ένα πολύ ήσυχο τσαντάκι και παπούτσια.

Απάντηση

Φίλη μου πολύ ωραία τα έχεις σκεφτεί και καλά θα κάνεις να τα συνδυάσεις και έτσι. Η χρυσή ζώνη είναι πολύ chic αρκεί να μην είναι φαρδιά αλλά λεπτή και πλεκτή, ενώ τα σκουλαρίκια να έχουν και αυτά ένα αρχαιοελληνικό ύφος όπως όλο το σύνολο σου.

Eρώτηση 4

Θέλω να αγοράσω ένα μαγιό μαύρο ολόσωμο με ένα ώμο,είναι φέτος τάση;

Απάντηση

Βεβαίως και είναι και μάλιστα μεγάλη τάση που σίγουρα θα το χαρείς πάρα πολύ. Να σου τονίσω ότι το μαύρο ολόσωμο είναι ένα all time classic κομμάτι και άρα μία επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου.

@pinterest

Ερώτηση 5

Γεια σου Σοφία, θα ήθελα την γνώμη σου. Έχω ένα γάμο τον Ιούλι και λεω να βάλω ένα λευκό κουστούμι πιστεύεις είναι λάθος λόγω νύφης το χρώμα εννοώ.

Απάντηση

Φίλη μας το λευκό αφού δεν είναι φόρεμα δεν είναι μεγάλο ζήτημα, εγώ θα το φορούσα και θα έδινα λίγο χρώμα με το top ή τα αξεσουάρ για να μην είναι total white οπότε θα ξεπερνούσα το θέμα same look με την νύφη!

 

And More