Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Mπήκαμε και επίσημα στο Καλοκαίρι. Τώρα τα καλοκαιρινά σου ρούχα παίρνουν την θέση τους στην ντουλάπα και αρχίζεις να αναρωτιέσαι για τα κομμάτια που ήδη έχεις.Το φόρεμα αυτό είναι και φέτος τάση, τα περσινά μου flat παπούτσια φοριούνται και φέτος, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα ανοιξιάτικο γάμο τι φοράω; Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Eρώτηση 1

Φοριούνται αυτά τα παπούτσια η έχει περάσει η μόδα; Σας ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μου κράτησε αυτό το σχέδιο διότι ίσως ξαναγυρίσει στην μόδα αλλά φέτος ανανέωσε το στιλ σου με τα trend που υπάρχουν και είναι αρκετά. Ρίξε μία ματιά εδώ και αποφάσισε σε τι πέδιλα θα επενδύσεις αυτή την σεζόν ή πιο σχέδιο που ήδη έχεις εξακολουθεί να είναι στις τάσεις.

Ερώτηση 2

Γεια σου Σοφία, θα ήθελα τη συμβουλή σου σχετικά με τα καλοκαιρινά πέδιλα που θέλω να αγοράσω. Σκέφτομαι τελευταία τα chunky sandals που είναι άνετα και φοριούνται πολύ. Δεν είμαι σίγουρη γιατί δεν είναι πολύ κομψά. Έχεις να προτείνεις κάποια λίγο πιο κομψά, με κάνα στρας έστω:))
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μου δεν μου ξεκαθαρίζεις αν ψάχνεις πέδιλα για όλη μέρα ή μόνο βραδινά. Παρόλα αυτά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις τα πέδιλα που έχουν medium τετράγωνο τακούνι και θα σε βολέψουν όλη μέρα δίνοντας στο στιλ σου ένα effortless 24hour ύφος. Δες το σχετικό αφιέρωμα εδώ.

Eρώτηση 3

Είμαι καλεσμένη σε γάμο τον Ιούλιο και σκέφτομαι να φορέσω μια ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε χρώμα με λευκό. Γύρω από το λαιμό δένει με σχοινί. Βρίσκετε ότι είναι σωστή επιλογή; Μπορείτε να με βοηθήσετε ως προς το πώς θα τη συνδυάσω; Δηλαδή τι παπούτσια.

Απάντηση

Είναι πολύ ωραία επιλογή γιατί έχει αυτό το μπλε λευκό navy ύφος που κάνει αμέσως summer, τώρα για παπούτσια μπορείς να συνδυάσεις πέδιλα λευκά με χοντρό όμως τακούνι και να δημιουργήσεις ένα daily chic look.

Ερώτηση 4

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα μαγιό με βολάν.

Απάντηση

Φίλη μας τα βολάν εξακολουθούν να είναι τάση και φέτος στα μαγιό απλά πρέπει πάντα να προσέχεις τι σχέδιο με βολάν επιλέγεις, προτίμησε βολάν λεπτομέρεις στις τιράντες  ή στο στήθος αν είναι small size, ενώ απέφυγε το σε επίμαχα σημεία που μπορεί να προσθέτει πόντους. Δες και το σχετικό αφιέρωμα με τις φετινές τάσεις σε μαγιό.

Ερώτηση 5

Γεια σας είμαι καλεσμένη σε γάμο δεν χρειάζεται να είμαι “καλοντυμένη” και έχω αποφασίσει να φορέσω το φόρεμα που σας στέλνω ( να μην δημοσιευτεί) με χρυσά πέδιλα, πιστεύεται ότι ταιριάζει με την εποχή και αν ταιριάζει μία εσάρπα για πανωφόρι.

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι super επιλογή και πάει τέλεια με χρυσά πέδιλα. Σωστά σκέφτεσαι να το συνδύασες με μία εσάρπα για το κρύο γιατί είναι η πιο chic επιλογή.

Ερώτηση 6

Καλησπέρα θα αγοράσω το παρακάτω φόρεμα για βάφτιση τέλος Ιουλίου. Παρακαλώ μην το δημοσιεύσετε, πείτε μου αν ταιριάζει με χρυσά πέδιλα όχι πολύ ψηλά και clutch σε μπεζ χρώμα.

Απάντηση

Βεβαίως και ταιριάζουν, το πράσινο μοτίβο που έχει το φόρεμα θα αναδειχθεί υπέροχα με τα αξεσουάρ που σκέφτεσαι να συνδυάσεις και θα δημιουργήσεις μία chic εμφάνιση.

 

And More