Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Τo Kαλοκαίρι είναι εδώ! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα  για 3ήμερα, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό αρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Μπορώ να συνδυάσω καφέ πέδιλα με μαύρο παντελόνι και  άσπρο πουκάμισο; Σας ευχαριστώ.

Aπάντηση

Βεβαίως και μπορείς φίλη μου, μάλιστα αυτός ο συνδυασμός είναι ιδανικός για το γραφείο σου αν έχεις dress code ενώ με χρυσά κοσμήματα γίνεται και ένα dinner look!

Ερώτηση 2

Γεια σας, έχω αγοράσει ένα σύνολο που αποτελείται από μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα crop γραμμή. Θα ήθελα να μου πείτε με τι να το συνδυάσω παπούτσια, κοσμήματα.

Απάντηση

Φίλη μου επειδή το σύνολο σου είναι μαύρο θα το συνδυάσεις nude ή μαύρα πέδιλα και αν θες κομψά χρυσά αξεσουάρ όχι κάτι όμως υπερβολικό. Ετσι θα έχεις μία chic εμφάνιση για πολλές περιστάσεις.

Pinterest

Ερώτηση 3

Γεια σας θέλω την βοήθεια σας, είμαι 22 χρονών και γίνομαι νονά τον Σεπτέμβριο.Είναι πρωινή βάφτιση, τι μου προτείνεται να βάλω; Έχω την ολόσωμη φόρμα που σας έστειλα πως σας φαίνεται;( Mην δημοσιευτεί)

Απάντηση

Για την περίσταση η φόρμα είναι πολύ ωραία επιλογή, μπορείς να την κάνεις ένα ωραίο update με gold κοσμήματα και camel πέδιλα που είναι chic επιλογή για το πρωί.

Ερώτηση 4

Είμαι καλεσμένη σε μια βάφτιση η οποία θα γίνει στην Αθήνα και σκέφτομαι να φορέσω ένα floral midi φόρεμα εκρού τύπου 50’s, με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω, είναι  εντάξει για την περίσταση ή να κοιτάξω για κάτι άλλο;

Απάντηση

Η επιλογή σου είναι πολύ ωραία για την περίσταση. Δεν έχω καθόλου εικόνα από το φόρεμα σου για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα αλλά γενικά με τα φορέματα που έχουν retro ύφος, ταιριάζουν ωραία slingback γόβες και mules με τετράγωνο τακούνι στα χρώματα που έχει το ρούχο σου ή λευκά!

Pinterest

Eρώτηση 5

Γεια σας αγόρασα για ένα γάμο ένα σομόν φόρεμα με δαντέλα, πως μπορώ να το συνδυάσω μετά ώστε να το χαρώ και μετά το event.

Aπάντηση

Φίλη μου ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα είναι εύκολο να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις με nude ή λευκά πέδιλα αλλά και σε μία βραδινή έξοδο για φαγητό ή ποτό. Δεν έχω φωτογραφία για να σου δώσω περισσότερες λύσεις αλλά δεν είναι ένα extreme κομμάτι για να μείνει στην ντουλάπα σου χωρίς να το φοράς.

 

 

 

And More