Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Ιούλιος! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα  για 3ήμερα, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό αρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Γειά σας, μου έκαναν δώρο την παντελόνα που έχω επισυνάψει με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω, σκεφτόμουν κάτι σε λευκό τοπ σε στενή γραμμή, επίσης με τι παπούτσι γιατί είμαι 1.60!

Απάντηση

Η παντελόνα σου έχει tropical prints απόλυτα καλοκαιρινά που της δίνει την δυνατότητα για πολλούς συνδυασμούς. Ναι μπορείς σίγουρα με ένα λευκό top ή ένα λευκό πουκάμισο που είναι safe, αλλά και με χρωματιστά top που θα δυναμώσουν το look σου. Συνδύασε την με κάτι κίτρινο ή κοραλι αλλά και με ρίγες κάνοντας σιγά σιγά και μερικά άλλα outfits. Σε παπούτσι τα σανδάλια είναι ok επιλογή αλλα και πλατφόρμες nude που λίγο ύψος θα της ταιριάξουν.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σε περίπου 10 μέρες έχω ραντεβού με ένα αγόρι και θέλω να φορέσω λευκό παντελόνι με σμαραγδί τοπ τύπου lingerie.Δεν ξέρω τι παπούτσια να βάλω χρώμα κυρίως και τι τσάντα να κρατήσω και αν θα πρέπει να περάσω ζώνη στο παντελόνι. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντηση σας

Απάντηση

Καλησπέρα και από εμένα, πολύ ωραία η επιλογή σου για πρώτο ραντεβού. Προτείνω να βάλεις ένα ζευγάρι πέδιλα ή mules με σχετικά χαμηλό τακούνι όχι ψηλοτάκουνα και μία τσάντα σχετικά μικρή για να είσαι άνετη. Τώρα ανάλογα τι πέδιλα θα βάλεις μαύρα ή λευκά μπορείς άνετα να έχεις μαύρη ή λευκή τσάντα αλλά και μία camel δεν είναι λάθος.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα, τέλη Ιουλίου είμαι καλεσμένη σε γάμο που θα γίνει σε πόλη και θα ακολουθήσει δεξίωση σε ξενοδοχείο. Τι θα μου προτείνατε να φορέσω ώστε να είμαι κομψή αλλά και να αντέξω στη ζέστη της πόλης; 

Aπάντηση

Φίλη μου δεν μου δίνεις καμία πληροφορία για εσένα και για το προσωπικό σου στιλ ώστε να σε βοηθήσω αποτελεσματικά γενικές γραμμές σε αυτή την περίσταση ένα ωραίο φόρεμα είναι η καλύτερη λύση. Τώρα ανάλογα το στιλ σου διάλεγες το σχέδιο και τα χρώματα που σου πηγαίνουν και συνδυάζοντας το με ένα ζευγάρι πέδιλα έχεις ένα very stylish look.

Ερώτηση 4

Καλησπέρα σας στέλνω ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες που έχω ( μην δημοσιευτούν) και θα ήθελα την γνώμη σου, είναι ακόμη μόδα μπορώ να τις φορέσω; Επίσης έχω βάφτιση σε 10 μέρες και σκέφτομαι να τις βάλω με maxi floral κίτρινο φόρεμα, ταιριάζουν;

Aπάντηση

Φίλη μου οι εσπαντρίγιες είναι από τα summer shoes που σπάνια δεν μένουν στις τάσεις. Ναι το σχέδιο που έχεις είναι πολύ ωραίο και ανετα τις φοράς και φέτος. Μου αρέσουν με το φόρεμα που περιγράφεις διότι είναι μπεζ το χρώμα τους και ταιριάζουν με το κίτρινο floral φόρεμα σου.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα Σοφία, το περσινό μου μαγιό είναι με ψηλόμεσο σλιπάκι και πουά μπορώ να το βάλω και φέτος, είναι τάση;

Απάντηση

Καλησπέρα και από εμένα, ναι το μαγιο σου είναι και φέτος τάση και να το χαρείς αφού είναι ένα trend που και αυτή την σεζόν θα το φορέσεις πολύ.

Instagram @belenhostalet

Ερώτηση 6

Καλό απόγευμα, έχω στείλει ένα φόρεμα που θέλω να αγοράσω, παρακαλώ μην βάλετε την φωτογραφία. Αν το πάρω θα μπορώ να το φοράω στο γραφείο με σανδάλια ή είναι βραδινό και δεν ταιριάζει.Αν το βάλω με χαμηλά φλατ mules ίσως καλύτερα;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου επειδή είαι μίνι με sequin details δεν θα έλεγα ότι ταιριάζει στο office style. Θα το χαρείς με πέδιλα ή με σανδάλια τα βράδια που θα βγεις βόλτες ή στις διακοπές σου!

And More