Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Ιούλιος! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα  για 3ήμερα, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό αρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Eρώτηση 1

Kαλησπέρα σας θα ήθελα την γνώμη σας έχω βάφτιση και σκέφτομαι να φορέσω ένα φόρεμα σε dusty pink απόχρωση, τι κολιέ και τι σκουλαρίκια θα ταίριαζαν;

Απάντηση

Καλησπέρα φίλη μου, επειδή οι βαφτίσεις γίνονται συνήθως πρωί, προσέχουμε το στιλ μας να μην έχει υπερβολές και να ορίζεται σαν daily chic. To χρώμα που έχεις επιλέξει είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει σε ένα πρωινό κάλεσμα. Θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με χρυσά κοσμήματα αλλά όχι και σκουλαρίκια και κολιέ. Διάλεξε ένα και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με safe τρόπο. Αν το φόρεμα σου  ανοιχτό ντεκολτέ, προτίμησε ένα κολιέ, αν είναι πιο κλειστό συνδύασε σκουλαρίκια. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας! Αναζητώ την εταιρεία από το πολύ όμορφο και σικάτο κόκκινο φόρεμα της Υφυπουργού κ. Δόμνας Μιχαηλίδου. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μου όντως το φόρεμα της κ. Μιχαηλίδου ήταν από τις πιο κομψές εμφανίσεις της Ορκωμοσίας. Δεν έχει κάνει κάποια αναφορά στο Instagram της για να σου πω με σιγουριά το brand αλλά θεωρώ ότι ένα τέτοιο στιλ μπορείς σίγουρα να βρεις στο Αttica που έχει πολλά brand απο οικονομικά μέχρι πιο fashion κομμάται ή στο Mediterranean Cosmos αν είσαι Θεσσαλονίκη.

Ndp photos

 

Ερώτηση 3

Γειά σας! Πολύ ωραίες οι συμβουλές σας!  Έχω το φόρεμα της φωτογραφίας και θέλω να το φορέσω σε μεσημεριανό γάμο σε νησί. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω; Θα πηγαίνουν μαύρα φλατ σανδάλια και τσάντα ή θέλει κάτι πιο χαρούμενο; Επίσης κοσμήματα χρυσά ή ασημί; Είμαι 30 ετών, 1,65 και καστανή. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντηση σας.

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ κομψό! Εγώ θα το φορούσα με μαύρα φλατ σανδάλια σε ένα γάμο σε νησί και θα έδινα extra λάμψη με χρυσά σκουλαρίκια και βραχιόλια ενώ θα κρατούσα ένα colorflul clutch: πράσινο ή ροζ!

Ερώτηση 4

Γεια σας! Τέλος του μήνα είμαι καλεσμένη σε γάμο του στενού συγγενικού κύκλου. Το πρόβλημα μου είναι ότι λόγω κάποιου προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο δεν μπορώ να βάλω ανοιχτό παπούτσι. Τι  μπορώ να φορέσω εναλλακτικά;

Απάντηση

Μπορείς άνετα να φορέσεις κλειστά mules ή slingbacks που είναι στις τάσεις με τα καλοκαιρινά παπούτσια και δεν αποκαλύπτουν τα δάχτυλα οπότε θα είσαι safe.

Ερώτηση 5

Καλησπέρα σας!! Θα ήθελα να μου πείτε με τι παπούτσια – πέδιλα (κατά προτίμηση φλατ) ταιριάζει το σύνολο στη φωτογραφία. Θα ήθελα να το φορέσω σε βάπτιση που θα γίνει μεσημέρι!

Απάντηση

Το σύνολο σου έχει πολύ fun style και ταιριάζει με πολλά χρώματα και σχέδια. Από safe flat σανδάλια σε βασικά χρώματα όπως καφέ ή αλλά και με πιο χρωματιστά όπως ροζ που είναι τάση φέτος. Επίσης ένα metallic σχέδιο θα του έδινε ένα twist και θα ανέβαζε το style της εμφάνισης σου.

Ερώτηση 6

Καλημέρα, έχω στείλει ένα φόρεμα ( μην δημοσιευτεί) και θέλω να το συνδυάσω με χρυσά φλατ σανδάλια για κάλεσμα με το γραφείο μεσημέρι για φαγητό. Σας αρέσει η ιδέα ή να βάλω κάτι άλλο σαν γόβα πχ λευκή για πιο επίσημο.

Σας ευχαριστώ.

Απάντηση

Το φόρεμα σου είναι casual chic και ταιριάζει με σανδάλια οπότε ναι φόρεσε το όπως το έχεις σκεφτεί και μη βάλεις ξανά γόβες σε ένα off duty look που δεν θέλουμε να θυμίζει ξανά το στιλ του γραφείου!

And More