Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Ιούλιος! Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα  για 3ήμερα, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό αρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Eρώτηση 1

Καλησπέρα σας. Είμαι καλεσμένη σε γάμο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Σκέφτομαι να βάλω ένα μαύρο midi φόρεμα σε στενή γραμμή και αν χρειάζεται πανωφόρι ένα λευκό σακάκι.

Τι παπούτσια προτείνετε; Μαύρα, λευκά η κόκκινα πέδιλα θα ήταν ok; Επίσης τσαντάκι μαύρο η multi colour;

Aπάντηση

Φιλη μου το σύνολο σου είναι πολύ chic, μου αρέσει ο συνδυαμος black & white διότι είναι διαχρονικά κομψός και πάντα δίνει chic ύφος στην εμφάνιση μας. Θα ολοκλήρωνα το outfit αυτό με μαύρα πέδιλα και ένα μαύρο clutch διατηρόντας το posh ύφος και δεν έβαζα άλλα χρώματα σε αυτό το look!

@pinterest

Eρώτηση 2

Σε λίγο καιρό έχω τη βάπτιση του παιδιού μου (απόγευμα) και έχω αγοράσει το σύνολο στη φωτογραφία (παρακαλώ μη δημοσιευτεί). Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια, τσάντα και αξεσουάρ γενικά μπορώ να το συνδυάσω;  

Ευχαριστώ πολύ! 

Απάντηση

Το σύνολο σου με crop off shlouder top και μακριά φούστα είναι πολύ όμορφο και καλοκαιρινό τέλειο για την περίσταση. Σε παπούτσια θα συνδύαζε ένα ζευγάρι nude πέδιλα με τετράγωνο σταθερό τακούνι διότι εκείνη η ημέρα έχει πολλές απαιτήσεις και θες ένα σταθερό πέδιλο. Ένα ζευγάρι κρίκοι σε medium size είναι ταιριαστό  κόσμημα με το σύνολο ενώ ένα πολύχρωμο clutch με τα χρώματα που έχει το μοτίβου του σετ ταιριάζει απόλυτα.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω βάφτιση και έχω διάλεξει ένα φόρεμα σε dusty pink απόχρωση αναρωτιέμαι λοιπόν τι κολιέ και σκουλαρίκια θα ταίριαζαν.

Απάντηση 

Φίλη μου με την απόχρωση που έχει το φόρεμα τα χρυσά κοσμήματα ταιριάζουν περισσότερο. Τώρα ανάλογα το σχέδιο του συνήθως τα σκουλαρίκια πάνε με όλα τα σχέδια αν δεν είναι υπερβολικά enthink και είναι μία safe επιλογή εφόσον δεν έχω εικόνα από το ρούχο.

@pinterest

Ερώτηση 4

Kαλησπέρα,
Αρχές Σεπτεμβρίου αρραβωνιάζεται η αδερφή του άντρα μου, τι θα μπορούσα να φορέσω; Είμαι 27 χρονών, 1.65 και 53 κιλά.
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

 Φίλη μου δεν έχω καμία εικόνα του στιλ σου και είναι λίγο δύσκολο να είμαι συγκεκριμένη. Σε γενικές γραμμές ένα όμορφο κομψό φόρεμα είναι η πιο εύκολη και πάντα στιλάτη επιλογή. Αν θες δοκίμασε κάποια και στείλε φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σε βοηθήσω πιο καλά.

Ερώτηση 5

Γεια σας έχω ένα διάφανο πουκάμισο λευκό αλλά δεν μου αρέσει να το φοράω με nude bra.Τι μου προτείνετε.

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να βάλεις από μέσα ένα black bralette και να αποφύγεις την συνηθισμένη εκδοχή του nude bra που ενώ βολεύει σε καταλαβαίνω ότι είναι λίγο βαρετή.Aλλωστε πια αυτά τα στιλιστικά ταμπού δεν υπάρχουν και μπορείς να κάνεις έναν συνδυαμό πιο τολμηρό.

@pinterest

Ερώτηση 6

Θέλω να φορέσω σε γάμο ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και δεν ξέρω τι σουτιέν να βάλω. Τι μου προτείνεται έχω δει κάποια που δένουν χιαστή χαμηλά στην μέση, κάτι τέτοιο;

Απάντηση

Μπορείς να δοκιμάσεις την νέα σειρά σουτιέν που έχει η Instimissimi στην οποία θα βρεις σίγουρα ένα σουτιέν ιδανικό για ανοιχτή πλάτη. Υπάρχουν πολλά σχέδια στην φετινή collection.

 

And More