Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αύγουστος!Βρισκόμαστε στο pic του καλοκαιριού. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα  για διακοπές, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό αρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Χαίρεται!Για άλλη μία φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σου!Έχω ένα strapless midi jean φόρεμα, σε μπλε ανοιχτό χρώμα, στενή γραμμή,  και αναρωτιέμαι αν είναι στη μόδα και πώς να το συνδυάσω για everyday outfits. 

Σε ευχαριστώ πολύ! Καλές διακοπές να ευχηθώ!

Απάντηση

Το strapless είναι μεγάλη τάση για αυτό το καλοκαίρι. Βεβαίως και θα το φορέσεις το denim φόρεμα σου,  με πέδιλα που έχουν χαμηλό τακούνι, με σανδάλια, με μπαλαρίνες, με mules ή εσπαντρίγιες τα πρωινά στην πόλη σε  every day σύνολα και θα έχεις ένα τέλειο στιλ.

@pinterest

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, είμαι 48 ετών ,έχω ύψος 1,56cm και βάρος 54kg . Έχω σωματότυπο αχλαδι αλλά δεν είμαι χοντρή. Τι προτείνετε να φοράω ώστε να δείχνω στη σωστή μου εκδοχή καθημερινά.

Aπάντηση

Φίλη μου το ζήτημα του προσωπικού στιλ δεν λύνεται με μία απάντηση. Σε γενικές γραμμές ο σωματότυπος αχλάδι θέλει ανοιχτές γραμμές στο κάτω μέρος ώστε να καλύπτει τις επίμαχη περιοχή και έντονα χρώματα ή σχέδια πάνω ώστε να τραβάει το βλέμμα. Θα σου πρότεινα να πειραματιστείς δοκιμάζοντας σιγά σιγά κάποια ρούχα ή στιλ ώστε να καταλήξεις σε μερικά outfit που σε βολεύουν και να επενδύσεις σε κομμάτια που είναι στο ύφος αυτό. Αν θες μπορείς να μου στείλεις φωτογραφίες για να είμαι και πιο συγκεκριμένη.

Ερώτηση 3

Καλησπέρα σας. Είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη. Σκέφτομαι να βάλω ένα midi μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή και αν χρειαστεί πανωφόρι ένα λευκό  σακάκι. Τι παπούτσια προτείνετε, μαύρα λευκά ή κόκκινα πέδιλα.Επίσης τσαντάκι μαύρο ή με χρώμα;

Απάντηση

Φίλη μου επειδή το σακάκι θα είναι λευκό εγώ θα έβαζα μαύρα πέδιλα ή nude. Θα έδινα λαμψη με ένα χρυσό κολιέ και θα κρατούσα ένα μαύρο δερμάτινο clutch. Eτσι θα ολοκληρώσεις με chic τρόπο την εμφάνιση σου.

Ερώτηση 4

Γειά σας!! Έχω ένα γάμο τέλος Αυγούστου σε κτήμα στην Αθήνα και θα βάλω αυτό το φόρεμα (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί). Θα βάλω μαύρο απλό πέδιλο. Τι θα ταίριαζε για πανωφόρι (χρώμα και στυλ).Επίσης τι τσαντάκι και τι κοσμήματα θα με συμβουλεύατε να το συνδυάσω;Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή! 

Απάντηση

Φίλη μου επειδή το φόρεμα σου είναι μωβ θα σου πρότεινα να έχεις μαζί σου μία πασμίνα μαύρη εφόσον θα φοράς και μαύρα πέδιλα να κρατήεσις ένα χρωματιστό clutch ώστε να δώσεις λίγο χρώμα ( πολύχρωμο με μωβ στο μοτίβο) και χρυσά σκουλαρίκια όχι πολύ μεγάλα.

Ερώτηση 5

Γεια σας ετοιμάζομαι για διακοπές και αναρωτιέμαι τι παπούτσια να πάρω μαζί μου. Εσπαντρίγες ή πέδιλα με λίγο τακούνι;

Aπάντηση

Φίλη μου και τα δύο είναι σωστά για νησί αρκεί να συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα που θα έχεις μαζί σου. Δες πρώτα τα σύνολα σου και μετά διάλεξε το ζευγάρι που πάει με όλα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maribel Domínguez 🇪🇸 (@mdfhima)

 Ερώτηση 6

Θέλω να φρεσκάρω το λευκό μαγιό μου που έχει χάσει την λάμψη του τι μου προτείνετε να κάνω;

Απάντηση

Τα λευκά έχουν αυτό το πρόβλημα, δοκίμασε να το βάλεις σε κρύο νερό με λίγο απορρυπαντικό και λίγο λευκαντικό μήπως ανανεωθεί λίγοι το λευκό του χρώμα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

 

And More