Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αύγουστος! Βρισκόμαστε στο pic του καλοκαιριού. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ετοιμάζεις βαλίτσα  για διακοπές, έχεις προσκλήσεις για γάμους, κάνεις εξόδους για dinner και πολλά ακόμη γεμίζουν την ατζέντα των εμφανίσεων σου. Αν ανοίγεις την ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι αν το αγαπημένο σου maxi  φόρεμα  είναι και φέτος τάση, αν τα περσινά σου flat παπούτσια φοριούνται ακόμη, τι μαγιό άραγε είναι τώρα στην μόδα, σε ένα γάμο σε νησί τι φοράς, τότε διαβάζεις το σωστό αρθρο! Έχεις απορίες και εμείς σου έχουμε τις απαντήσεις.

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσεις. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1

Καλησπέρα! Είμαι καλεσμένη σε γάμο και πήρα ένα λιλά γιλέκο με ασορτι παντελόνι και σκέφτομαι να το φορέσω με φούξια πέδιλα με φαρδύ τακούνι. Με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω; Τσάντα , ζώνη σκουλαρίκια, κολιέ;

Aπάντηση

Φίλη μου επειδή θα κάνεις ένα color block σύνολο με φούξια και λιλά θα έλεγα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στα υπόλοιπα στοιχεία του look σου. Μπορείς να συνδυάσεις χρυσούς κρίκους και να κρατήσεις ένα nude clutch αλλιώς θα γίνει πολύ busy το όλο σύνολο!

@pinterest

Eρώτηση 2

Τον Σεπτέμβριο παντρεύεται η αδερφή του συζύγου μου. Ο γάμος θα γίνει σε καλό ξενοδοχείο και θα ήθελα την άποψη σας για το outfit.

Απάντηση

Φίλη μου γενικά σε μία τέτοια περίσταση ένα ωραίο φόρεμα είναι η καλύτερη επιλογή σε ύφος και χρώματα που σε κολακεύει. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια και να μου στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) ώστε να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Ερώτηση 3

Γεια σας!Έχω μια όμορφη πορτοκαλί παντελόνα σατεν.Θέλω να μου δώσετε ιδέες για συνδυασμούς.

Απάντηση

Φόρεσε την παντελόνα σου στην πόλη με λευκό φανελάκι με λευκό πουκάμισο δεμένεο στην μέση ή με μαρινιέρα ενώ το βράδυ συνδύασε την με ένα body που έχει open back σχέδιο και sexy πέδιλα.

Ερώτηση 4
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ο συνδυασμός μαύρου τοπ με μπλε σκούρα φούστα και ταμπά γόβα…Αν όχι τότε το μαύρο τοπ με χακί φούστα και ταμπά γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο συνδυασμοί είναι μια χαρά μπορείς να τους δοκιμάσεις άνετα και να είσαι πολύ στιλάτη.

Ερώτηση 5

Καλημέρα σας, είμαι 48 χρόνων και έχω ύψος 1.55,και είμαι 63 κιλά. Τον Οκτώβριο παντρεύεται η ανιψιά μου σε νησί και θα ήθελα να μου προτείνετε. Τι θα μπορούσα να φορέσω.

Απάντηση

Το νησί τον Οκτώβριο είναι ένα δύσκολο θέμα εφόσον ο καιρός θα είναι απρόβλεπτος και το Location ιδιαίτερο. Σε γενικές γραμμές ένα σύνολο με χρώματα πιο γήινα και πιο σταθερά υφάσματα θα βολέψει για την περίσταση. Τώρα θα έλεγα να μείνεις μακριά από αέρινα φορέματα που θα έβαζες εκεί αν ο γάμος ήταν Αύγουστος, και να δοκιμάσει ή κάποια σε άλλο ύφος πιο φθινοπωρινό αλλά και μερικά σύνολα με φούστα και top επίσης ταιριάζουν στην περίσταση. Αν θες στείλε μου φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) για να σου απαντήσω πιο προσωπικά στην ερώτηση σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Skoog (@annamavridis)

 

And More