Εσύ ρωτάς εμείς απαντάμε- Στείλε την στιλιστική σου απορία TΩΡΑ

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Ότι και αν σε απασχολεί για το προσωπικό σου στιλ, για τα ρούχα που θες να ξεφορτωθείς ή για τα νέα πού απόκτησες και δεν ξέρεις πως να τα συνδυάσεις με αυτά που έχεις ηδη σου έχουμε την λύση. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και εμείς θα σου απαντήσουμε σε όλα. Τέλειο;

Eρώτηση 1

Καλησπέρα, πάντα είχα στο μυαλό μου ότι το μαύρο με το μπλε σκούρο είναι ένας απαγορευτικός συνδυασμός. Τελευταία ,βλέπω ολοένα και περισσότεροι να το υιοθετούν. Με ποιο τρόπο συνδυάζονται αυτά τα δύο σκούρα χρώματα; πχ παπούτσια μαύρα με μπλε σκούρο παντελόνι είναι ok;

Aπάντηση

Φίλη μου το μαύρο και το μπλε είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν πάρα πολύ και ειδικά ο Giorgio Armani το χρησιμοποιεί συνεχώς στις συλλογές του. Βεβαίως και να τα σετάρεςι ειδικά τον χειμώνα τα blue black σύνολα αποπνέουν φινέσα και δίνουν κομψό αποτέλεσμα. Συνδυάζονται εύκολα και σου δίνουν πολλές δυνατότητες.

Ερώτηση 2

Γεια σας, χρειάζομαι τη βοήθεια σας, έχω χοντρές γάμπες και δεν ξέρω τι παπούτσια πρέπει να φοράω χειμώνα και καλοκαίρι. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μας γενικά όταν οι γάμπες είναι όπως μας λες αποφεύγουμε ankle boots και μπότες εφόσον τονίζουν το επίμαχο σημείο. Θα μπορούσες να επιλέξεις μποτάκια με πιο χαμηλό κόψιμο και ιδανικά σχέδια με λίγο φιαπα και ποιο χοντρό τακούνι για να έχεις μία ισορροπία με το υπόλοιπο σχήμα του ποδιού σου. Παρόλα αυτάς επειδή οι κανόνες αλλάζουν σε κάθε σώμα καλό θα ήταν να δοκιμάζεις και να βλέπεις την εφαρμογή και την τελική εικόνα σου, ο καθρέφτης δεν λέει ποτέ ψέματα.

Ερώτηση 3

Γεια σας και από εμένα, σκέφτομαι να αποχωριστώ ένα παλιό μου παλτό κόκκινο με ρίγες λευκές οριζόντιες γιατί μου φαίνεται πολύ έντονο για χειμερινά σύνολα και δεν σχεδιάζεται εύκολα τι λέτε ;

Απάντηση

Φίλη μας καλό θα είναι στην ντουλάπα μας να έχουμε κομμάτια χρηστικά που φοράμε και δεν υπάρχουν απλά για να πιάνουν χώρο. Υπάρχει ένα τεστ για να αποχωρίζεσαι ρούχα: αν δεν το έχεις βάλει 2 χρόνια το διώχνεις. Μπορείς να το χαρίσεις σε οργανώσεις που μαζεύουν ρούχα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σύ να κάνεις χώρο για κάτι νέο στην γκαρνταρόμπα σου.

Eρώτηση 4

Έχω ένα ζευγάρι γόβες καφέ με στιλέτο τακούνι και δεν ξέρω αν είναι μόδα και φέτος, τις φοράω στο γραφείο συνήθως με κουστούμι.

Απάντηση

Φίλη μας τα παπούτσια που μας περιγράφεις είναι κλασικά απλά για φέτος τα τακούνι έχει αλλάξει και το στιλέτο δεν είναι μεγάλη τάση ειδικά στις πρωινές σου εμφανίσεις. Διάλεξε ένα με τετράγωνο τακούνι για πιο κομψό αποτέλεσμα στο γραφείο σου.

Ερώτηση 5

Μπορώ να συνδυάσω αυτό το φόρεμα με μπότες μέχρι το γόνατο;

Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι τέλειο, ναι μπορείς να το φορέσει με μπότες μέχρι το γόνατο και να έχεις ένα super urban look.

Eρώτηση 6

Θα υποδεχθώ φίλους το σκ για δείπνο και δεν ξέρω τι παπούτσια vα βάλω με ένα μάλλινο λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο.

Aπάντηση

Για το σπίτι οι κανόνες θέλουν να φοράμε πιο κομψά και όχι τόσο sexy παπούτσια με χαμηλό τακούνι και χαλαρό ύφος. Για το φόρεμα σου ιδανικά είναι loafers. Μπαλαρίνες. αλλά και ankle boots με μέτριο τακούνι. Δες ένα σχετικό αφιέρωμα μας και πάρε ιδέες!

 

 

And More