Έχεις απορίες για τα φετινά trends; Η fashion editor του Tlife έχει ΟΛΕΣ τις απαντήσεις που ψάχνεις

Μπαίνουμε σιγά σιγά στο  φθινόπωρο με τον καιρό να αλλάζει και πλέον τις νέες τάσεις να καθορίζουν το στιλ σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανοίγεις την ντουλάπα και δεν ξερεις πραγματικά τι να βάλεις.Ειδικά αυτή την περίοδο τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά. Τώρα όμως μπορείς να έχεις έναν ειδικό για όλα όσα σε απασχολούν στιλιστικά!

Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr  και η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, θα σου απαντήσει. Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό στιλίστα για ότι σε απασχολεί!

Ερώτηση 1η

Γεια σου! Θα γίνω νονά σε ένα κοριτσάκι αρχές Νοεμβρίου! Έχω ερωτευτεί το φόρεμα “Emily” του Βασίλη Ζούλια και έχω βρει ένα σε αυτό το στιλ! Εκεί που κολλάω είναι στο χρώμα :φούξια ή σκούρο κόκκινο; Θα ήθελα να ταιριάζει στην περίσταση αλλά και να το ξαναφορέσω κάποια στιγμή. Είμαι σχετικά ψηλή ,ξανθιά,με καρέ μαλλί και μεσογειακή σιλουέτα. Επίσης ,αν μπορείς να μου προτείνεις και παπούτσια, αξεσουάρ.Σε υπέρ ευχαριστώ

Η απάντηση της Σοφίας: 

Φίλη μου το σχέδιο που σκέφτεσαι είναι πολύ κομψό! Τώρα για το χρώμα θα πρέπει να σκεφτείς το στιλ σου και να δεις πιο από τα δύο θα επιλέξεις  και σε άλλες περιστάσεις.Αν φοράς πιο έντονα χρώματα ή πιο basic. Σκέψου τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου, η παλέτα είναι κλασική ή πιο vivid. Θεωρώ ότι και τα 2 θα σου πηγαίνουν αλλά πιο ευκολοφόρετο θα είναι το κόκκινο! Σε παπούτσι θα πρότεινα ένα nude σχέδιο για να «λάψμει» το χρώμα στο φόρεμα και σκουλαρίκια σε sliver tones!

Ερώτηση 2η

Καλησπέρα και για άλλη μια φορά ευχαριστούμε που μας συμβουλεύεις..Ξέρω ότι ο χειμώνας δεν έχει μπει επίσημα, αλλά θέλω να επενδύσω σε μπότες φλατ ή και με τακούνι μεσαίο η ψηλό. Εειδή θα ταξιδέψω Νέα Υόρκη και θα είναι μια ευκαιρία για ψώνια. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ξαναβάλει μπότες μόνο μποτίνια.. Είμαι 1.55 και αδύνατη, ντύνομαι casual!Τι ταιριάζει σε μένα για το σωματότυπο μου που είμαι petite; Πάνω από το γόνατο ή μέχρι το γόνατο. Με χαρά και ανυπομονησία περιμένω την απάντηση σου.

Η απάντηση της Σοφίας: 

Tι ωραία που θα πας για ψώνια στην Νέα Υόρκη! Εκει κυριολεκτικά θα βρεις τα πάντα και θα δοκιμάσεις τα πιο δυνατά trend. Oι μπότες έχουν πολλά σχέδια και σίγουρα θα βρεις το δικό σου αγαπημένο. Για καθημερινόητα σίγουρα οι φλατ είναι πιο βολικές αλλά και με μικρό τετράγωνο τακούνι θα σε βολέψουν. Τώρα για το ύψος αν δεν τις δεις δεν μπορεις να ξέρεις, πάντως το ύψος μεχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο είναι το πιο safe και τοπιο  all time classi. Aφου θα επιλέξεις και την πρώτη σου μπότα ας είναι διαχρονικά κομψή!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande)

Ερώτηση 3η

Θα ήθελα παρακαλώ να μου προτείνετε μακιγιάζ και νύχια για το συγκεκριμένο φόρεμα!! Θα το βάλω σε πρωινή βάφτιση. Ευχαριστώ πολύ πολύ.

Η απάντηση της Σοφίας: 

Φίλη μας δεν μας δίνεις καμία πληροφορία για εσένα, πως είσαι τα χρώματα σου κλπ! Δεν μπορούμε να σου δώσουμε καμία συμβουλή με βάση το ρούχο αλλά πάντα με βάση το προσωπικό στιλ που έχει η καθεμιά από εμάς. Αν θες στείλε μας μία φωτογραφία σου ( δεν θα δημοσιευτεί) και η beaty editor θα σε καθοδηγήσεις πιο συγκεκριμένα!

Ερώτηση 4η

Είμαι σε αναζήτηση γυαλιών μυωπίας!Τι θα μου προτείνατε; Θα ήθελα ένα γυαλί που να κάνει τη διαφορά ,αλλά να μην είναι τόσο έντονο ώστε να το βαρεθώ σύντομα….έχω μπερδευτεί
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Η απάντηση της Σοφίας: 

Τα γυαλία οράσεως πρέπει εκτός από στιλ να μας βολεύουν. Να είναι ελαφριά και να μπορούμε να τα φοράμε πολύ ώρα χωρίς να το σκεφτόμαστε. Φέτος είναι πολύ μόδα το preppy style και τα κλασικά σχέδια είναι ξανά στην κορυφή. Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια και να μου στείλεις φωτογραφία( δεν θα δημοσιευτεί) για να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Persol (@persol)

Ερώτηση 5η

Γεια σας! Είμαι καλεσμένη σε πρωινή βάφτιση.  Μπορώ να φορέσω λευκό κουστούμι κ αν ναι με τι παπούτσια(χρωμα- στυλ).

Η απάντηση της Σοφίας: 

Και βέβαια μπορείς να φορέσεις λευκό κουστούμι και να το συνδυάσεις με camel shoes ή nude γόβες, για την πρωινή αυτή περίσταση. Απέφυγε το μαύρο και κανει μία πιο neutral επιλογή για chic αποτέλεσμα.

Ερώτηση 6η

Καλησπέρα κυρία Σοφία. Είμαι 22 χρόνων και είμαι καστανόξανθη. Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα για τα γενέθλια του αγοριού μου. Πώς να το απογειώσω; Τι μαλλιά να κάνω, τι κοσμήματα και παπούτσια να φορέσω; Σας ευχαριστώ.

Η απάντηση της Σοφίας: 

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό και πίστεψε με δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να…απογειωθεί! Αν έχεις μακριά μαλλιά μπορείς να τα πιάσεις σε pony tail για να φαίνεται το open back σχέδιο και να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με minimal πέδιλα σε μαύρο χρώμα και μικρούς silver κρίκους! Να περάσεις υπέροχα!

Ερώτηση 7η

Θα ήθελα κάποιες συμβουλές για ανανέωση γκαρνταρόμπας!  Σε τι είδους μπλουζάκια να επενδύσω παντελόνια και παπούτσια.  Είμαι 1.60 και 54 κιλά. Κάνω ειδικότητα γενικής χειρουργικής οπότε σε καθημερινή βάση φοράω office looks αλλά θα ήθελα ιδέες και εξόδους και ένα πιο casual chic style.
Ευχαριστώ!

Η απάντηση της Σοφίας: 

Φίλη μου η ανανέωση γκαρνταρόμπας είναι μία υπόθεση που σίγουρα δεν λύνεται με μία απάντηση εδώ! Δεν έχω πληροφορίες για το στιλ σου για τα ρούχα που ήδη έχεις και έτσι είναι πολύ δύσκολο να σε συμβουλέψω. Μπορείς όμως εύκολα να χτίσεις την δίκη σου capsule γκαρνταρόμπα με basic ρούχα, βάζοντας στην ντουλάπα σου μερικά βασικά στοιχεία που είναι all time classic.

Ένα κλασικό τζιν παντελόνι, ένα καλό λευκό πουκάμισο, μερικά πλεκτά σε γήινες αποχρώσεις, ένα καθημερινό μπεζ παντελόνι, μία midi μαύργ φούστα, ένα ζιβάγκο, ένα tailored μαύρο σακάκι, ένα κουστούμι και ένα καθημερινό φόρεμα σε midi γραμμή! Αυτά βοηθάνε πολύ στο καθημερινό στιλ και σίγουρα δεν φεύγουν ποτέ από τα trends!

Ερώτηση 8η

Γειά σου Σοφία, τι προτείνεις για παπούτσια το φθινόπωρο εκτός από sneakers. Βλέπω ότι φοριούνται πολύ τα chunky loafers. Συνδυαζονται ευκολα;Είναι μια τάση που θα μείνει;Μηπως είναι καλύτερα τα κλασσικά loafers ή οι pointed μπαλαρινες, αν είσαι  πάνω από 35. Ευχαριστω πολύ.

Η απάντηση της Σοφίας: 

chunky loafers είναι μεγάλη τάση για φοριούνται με όλα, εύκολα όπως και τα κλασικά.Αν όμως θες να επενδύσεις σε ένα shoe trend που θα φοράς για πολλές σεζόν ακόμη τότε επένδυσε σε ένα κλασικό σχέδιο loafers για να τα χαρείς πολλές σεζόν ακόμη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Ερώτηση 9η

Καλησπέρα! Έχω ένα γάμο τον Οκτώβρη κ δεν ξέρω τι να βάλω τέτοια εποχή. Είμαι 30 χρόνων, 1.65 κ 55 κιλά.

Η απάντηση της Σοφίας: 

Ο γάμος τον Οκτώβρη δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Θα δεις λίγο τον καιρό και αναλόγως θα αποφασίσεις.Ενα φόεμα φθινοπωρινο σε pastel χρώμα είναι καλύ λύση όπώς και ένα κουστούμι. Ενα αέρινο top με φούστα αλλά και μία ολόσωμη φόρμα είναι ok για αυτή την εποχή.Προσοχή να μην είναι πολύ summer mood και σίγουρα να έχδεις μαζί σου πανωφόρι, ένα σακάκι θα σε βγλάλει ασπροπρόσωπη!

Ερώτηση 10η

Kαλησπέρα Σοφία! Έχω ένα γάμο 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα και θέλω την άποψη σου. Αγόρασα τη φούστα της φωτογραφίας (να μη δημοσιευτεί). Πώς σου φαίνεται για την περίσταση; Ήθελα να μου πεις με τι top  να τη βάλω και με τι παπούτσια και αξεσουάρ. Επίσης χρειάζεται κάτι σε πανωφόρι; Είμαι 1.75, 65 κιλά.φούστα παγιέτα

Η απάντηση της Σοφίας: 

Η φούστα σου είναι τέλεια για την περίσταση. Εγώ θα την συνδύαζα με ένα λευκό πουκάμισο και  μαύρες γόβες αφήνοντας τις χρωματιστές παγιέτες της φούστας να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Ερώτηση 11η

Συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη, Σοφία και τις πολύτιμες συμβουλές σου! Σου στέλνω 2 φωτό. Εχω ράψει αυτό το deux pieces που βλέπεις στην 1 φωτό, με το ύφασμα στη 2 φωτό. Αποχρώσεις δηλαδή, πετρόλ, τιρκουάζ, μπλε,πράσινο και λευκό. Θέλω τη βοήθειά σου για χρώμα καλσόν, μπλούζα εσωτερική και παπούτσια.

Η απάντηση της Σοφίας: 

Φίλη μου για να έχεις ράψει ένα τόσο ωραίο σύνολο σίγουρα έχει πολύ γούστο. Δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι για τα αξεσουάρ αλλά να δοκιμάσεις διάφορα να τα δεις με το σύνολο και να αποφασίσεις. Το μαύρο ταιριάζει σίγουρα με το σύνολο σου και σε καλσόν και σε παπούτσια/ top αλλά δες και άλλες επιλογές όπως μπεζ, γκρι και αποφάσισε μόλις τα δοκιμάσεις.

And More