Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα.Μπαίνουμε στην Άνοιξη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Γειά σας και από μένα! Συγχαρητήρια για την στήλη σας με τις πολύ ωραίες προτάσεις! Καθώς η άνοιξη έρχεται σιγά- σιγά, ήρθε η ώρα να ζητήσω και εγώ τη βοήθεια σας: Πέρσι αγόρασα το πουκάμισο της φωτογραφίας (για την περίπτωση που δεν φαίνεται καλά είναι πράσινο φλοράλ σε ρομαντικό στυλ). Το φόρεσα με πράσινο παντελόνι στα χρώματα του print αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάπως matchy-matchy και δεν με ενθουσίασε. Εκτός από άσπρο, με τι άλλα χρώματα και ύφος παντελόνι ή φούστα θα μπορούσα να το συνδυάσω για να το φοράω στη δουλειά μου;

Απάντηση

Φίλη μου το πουκάμισο σου θα είναι τέλειο και με φούστα, δοκίμασε μία λευκή που θα απογειώσει τα χρώματα του και είναι  look για το γραφείο σου.Τώρα για παντελόνι στο γραφείο, θες σίγουρα ένα σε κλασική γραμμή αλλά μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα πέρα από την παλέτα του print όπως, κίτρινο, ροζ, καφέ. Δοκίμασε τα όλα αυτά και σίγουρα θα ανανεωθεί το συγκερκριμένο πολύ ωραιο κομμάτι.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας !
Θα ήθελα την γνώμη σας. Αρχές Απριλίου έχω μια βάπτιση μια θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να φορέσω, επειδή είναι αυτός ο μήνας περίεργος σχετικά με το ντύσιμο.
Θα μπορούσα να φορέσω ένα φορεματάκι, πάνω από το γόνατο, αέρινο, σε χρώμα χακί με μαύρες βούλες, κάπως ανοιξιάτικη υφή, μακρύ μανίκι, με μπότα μαύρη ψηλή έως το γόνατο (τακούνι χοντρό ~10εκ) ή θέλει κάποιο πέδιλο ;
Και πανωφόρι τι προτείνετε; Παλτό μαύρο στο ίδιο ύψος περίπου με το φόρεμα; Μαύρο δερμάτινο τζάκετ ; Σακάκι μαύρο oversized;

Aπάντηση

Φίλη μου το φόρεμα είναι πολύ καλό για αυτή την εποχή, μπορείς να βάλεις τις μπότες σου ή και γόβες αν θες, με ένα oversized σακάκι αν ο καιρός το επιτρέπει ή το παλτό αν κάνει κρύο, και θα είσαι μια χαρά για την περίσταση.

Ερώτηση 3

Γειά σας. Το καλοκαίρι ο σύντροφος μου και εγώ θα παντρέψουμε ένα ζευγάρι. Είμαι μελαχρινή, αδύνατη, 1,63, 56 κιλά. Τι είναι στη μόδα που θα μπορέσω να φορέσω; Θα ήθελα ιδανικά φόρεμα μέχρι το γόνατο πχ.  Ο γάμος θα γίνει σε μεγάλο νησί. 

Απάντηση

Φίλη μου, το φόρεμα είναι τέλειο για την περίσταση σου, αέρινο, σε midi ή maxi γραμμή, με σχέδια ή μονόχρωμο, τα σχέδια που επικρατούν φέτος είναι πολλά. Σου προτείνω να δοκιμάσεις κάποια και να δεις τι σου πάει, αν θες μπορείς να μου στείλεις φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) και θα σου πω την γνώμη μου πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 4

Γειά σας. Τέλη Μαΐου είναι η βάπτιση της ανιψιάς μου (πρωί). Έχω το φόρεμα της φωτογραφίας. Με τι χρώμα αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω, από κοσμήματα σκουλαρίκια ή κολιέ. Τέλος τι θα ταίριαζε από πάνω αν έχει ψυχρά. Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση

Φίλη μου τι τέλειο φόρεμα είναι αυτό μου άρεσε τόσο πολύ! Εγώ θα το συνδύασε με χρυσά σκουλαρίκια διακριτικά και λευκές slingback γόβες. Αν κάνει κρύο ένα σακάκι λευκό στους ώμους ριγμένο θα είναι οκ!

Ερώτηση 5

Γεια σας! Έχω ορκωμοσία μεταπτυχιακού κι επειδή ίσως είναι κάπως ο καιρός ακόμα έχω προβληματιστεί με το τι να φορέσω. Έχω αγοράσει το blazer της φωτογραφίας (παρακαλώ να μη δημοσιευτεί) και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να το φορέσω και με τι να το συνδυάσω από μέσα, παντελόνι και παπούτσι. Αν συνδυάσω το ίδιο crop είναι too much για την περίσταση;

Απάντηση

Το blazer είναι τέλειο, εφόσον είναι πράσινο και tweed για αυτή την εποχή, συνδύασε το με ένα λευκό παντελόνι και λευκό top -όχι το top της φωτογραφίας-  που θα φωτίσει το σύνολο και θα γράψει τέλεια στις φωτογραφίες!

Ερώτηση 6

Κυρία Σούζα καλημέρα χρειάζομαι την βοήθεια σας παρακαλώ, αρχές Απριλίου βαφτίζεται ο εγγονός μου, δεν είμαι σε φάση ξοδέματος, πείτε μου ενα μακρύ πανωφόρι με μπουκλέ ύφανση, κλείσιμο μέχρι την μέση και μετά ανοιχτό, φοριέται;

 Aπάντηση

Βεβαίως και φοριέται με ένα top από μέσα, ένα κλασικό παντελόνι και γόβες, είναι τέλειο και δεν θα κάνετε και extra αγορές!

 

And More