Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Mπήκαμε στην Άνοιξη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια μπορώ να συνδυάσω ένα πλεκτό midi φόρεμα σε μπλε χρώμα. Μαύρες μπότες;

Απάντηση

Φίλη μου ναι μπορείς να το φορέσεις με μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο απλά τώρα που ο καιρός αλλάζει μπορείς να δοκιμάεις και πιο ανοιξιάτικα χρώματα όπως μπεζ για δώσεις στο φόρεμα σου spring look.

Ερώτηση 2

Θα ήθελα τη συμβουλή σας… αγόρασα μία μακριά, φαρδιά λαδί πουκαμίσα σατέν ματ. Πώς μπορώ να τη φορέσω τώρα την άνοιξη (θα έρθει, πού θα πάει), στο γραφείο δεν έχουμε dress code, φοράω από φόρμες μέχρι ρομαντικά φορέματα μιας και βαριέμαι το ίδιο στυλ. Aπλά για ευκολία δεν φοράω παπούτσια με λεπτό τακούνι.

Aπάντηση

Σίγουρα θα την βάλεις με άσπρο τζιν και loafers για να δημιούγησεις ένα ανοιξιάτικο office look και το λευκο του τζιν θα αναδύξει το χρώμα της πουκαμίσας σου.

Ερώτηση 3

Γεια σας! Θα ήθελα να φορέσω ένα από τα φορέματα που επισυνάπτω στη βάφτιση της κόρης μου. Είμαι 1,60 κ 70 κιλά με σωματότυπο μήλο. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το σχέδιο και τη γραμμή του ρούχου που θα επιλέξω. Παρακαλώ μη δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες.  Σας ευχαριστώ πολύ

Απάντηση

Φίλη μου θα επιλέξεις το παστέλ φόρεμα με τα κουμπιά και τα φουσκωτά μανίκια θα το συνδυάσεις με nude γόβες και χρυσά κοσμήματα για μία άψογη εμφάνιση εκείνη την ημέρα.

Ερώτηση 4
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πήρα πρόσφατα ένα άσπρο σακάκι χωρίς φόδρα, που το βλέπουμε σε περιοδικά και sites. Μπορείτε να μου πείτε ιδέες να το συνδυάσω; Ιδιαίτερα θέλω συμβουλές για το παπούτσι. Δεν φοράω ακόμη ανοιχτό κρυώνω!

Απάντηση
Γεια σου! Φόρεσε το σακάκι σου με flat shoes, μπαλαρίνες ή loafers και συνδύασέ το με παντελόνια ή τζιν σε ένα urban cool style. Σε ψηλοτάκουνα επέλεξε nude γόβες σε πιο minimal style!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lydia Tomlinson – Daily Style (@lydiajanetomlinson)

Ερώτηση 5

Μέσα Μαΐου έχω να πάω σε μία εκδήλωση βραδινή. Έχω επιλέξει ένα ροζ φόρεμα με χρυσά button details. Τι παπούτσι να επιλέξω; Σκέφτομαι μαύρο πέδιλο.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου έχει μία πολύ spring απόχρωση για να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα. Τέλη Μαΐου θα έχουν βγει πολλά σχέδια με χρώματα και θα σου προτείνα να βάλεις χρωματιστά λεπτά πέδιλα για πιο stylish αποτέλεσμα.

Ερώτηση 6
Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες εποχές φοριούνται τα μπορντό βελούδινα πέδιλα.

Απάντηση
Φίλη μας τα βελούδινα πέδιλα είναι τέλεια επιλογή για φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις. Τώρα επέλεξε κλασικά δερμάτινα με χρώμα και μπες σε spring mood!

And More