Έχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Mπήκαμε στην Άνοιξη, οι τάσεις αλλάζουν, θα κάνεις νέες αγορές, θα ανανεωθείς, τώρα λοιπόν θες βοήθεια. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1

Καλησπέρα σας και από εμένα και μπράβο σας για τα υπέροχα θέματα. Έχω αγοράσει τα πέδιλα της φωτογραφίας και θα ήθελα ιδέες για να τα συνδυάσω προκειμένου να παραρευθώ σε 2 επικείμενους γάμους (Μάιο και Ιούνιο). Ευχαριστώ πολύ!

 

Απάντηση

Φίλη μου τα πέδιλα σου είναι πολύ όμορφα και πάνε με πάρα πολλά outfits. Με φορέματα με φούστες με κουστούμια γενικά είναι super. Σου προτείνω να δοκιμάσεις μερικά ανοιξιάτικα κομμάτια φορώντας τα και να μου στείλεις μερικές φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) ώστε να σε βοηθήσω πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση 2

Καλησπέρα σας, έχω αγοράσει ένα φόρεμα για βάπτιση που θα γίνει τέλος Απριλίου αλλά επειδή ο καιρός είναι λίγο άστατος  δε ξέρω αν θα χρειαστεί να φορέσω κάποιο πανωφόρι,  σας επισυνάπτω μια φωτογραφία ώστε να με συμβουλεψετε τι θα μπορούσα να συνδυάσω. Έχω αγοράσει ήδη μια εσάρπα αλλά δεν είναι ίδιο χρώμα οπότε έχω τους ενδοιασμούς μας ως προς το ταίριασμα ή τον τρόπο που θα το δέσω ώστε όπως θα κρατώ το παιδί αγκαλιά να μην τεντώνει και φαίνεται άσχημο. Επίσης τι παπούτσια θα μπορούσα να συνδυάσω; Είναι πολύ νωρίς για πλατφόρμες;

 

Απάντηση

Φίλη μου το φόρεμα σου είναι τέλειο και θα είσαι πολύ κομψή. Θα το συνδυάσεις με πέδιλα όχι με πλατφόρμες σε λευκό ή nude χρώμα, ενώ την εσάρπα θα την έχεις μαζί σου για την ώρα που θα μπεις και θα βγεις από την εκκλησία αν είσαι η νονά – δεν μου το ξεκαθαρίζεις- θα την αποχωριστείς όσο γίνεται το μυστήριο, αλλιώς θα την ρίξεις στους ώμους και θα την φορέσεις όσο την χρειάζεσαι, δεν την δένεις κάπως.

Ερώτηση 3

Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Αρχές Μαΐου γίνομαι νονά. Θα φορέσω το total blue σύνολο της φωτογραφίας και ας ρωτώ τι μπορώ να βάλω από πάνω (μην δημοσιευτεί); Σκέφτηκα blazer oversized σε κάποια απόχρωση του ροζ ή του λιλά.   Ταιριάζει;

Απάντηση

Φίλη μου θα σου πρότεινα να φορέσεις από επάνω ένα ανοιξιάτικο σακάκι σε απόχρωση που έχουν και τα παπούτσια περίπου και θα ολοκληρώσεις το σύνολο σου άψογα με αυτό τον τρόπο.

Ερώτηση 4

Καλό απόγευμα θα πάω για Πάσχα στο χωρίο και σκέφτομαι να πάρω μαζί μου αθλητικά και ένα ζευγάρι suede μποτάκια. Πηγαίνουν με φόρεμα όμως για την ανάσταση;

Απάντηση

Φίλη μου θα φορέσεις τα sneakers σου σε όλες τις πρωινές σου βόλτες και ναι στην ανάσταση μπορείς να βάλεις ένα casual φόρεμα με τα suede μποτάκια σου.

Ερώτηση 5

Kαλημέρα σας, θέλω να ρωτήσω αν φέτος είναι μόδα τα καρό παντελόνια έχω ένα σε πράσινη απόχρωση και θέλω να το βάλω Πάσχα στο χωριο.

 

Απάντηση

Το καρό είναι τώρα τέλειο για εξορμήσεις και εκδρομές ενώ θα δώσει στο Πασχαλινό σου στιλ ωραίο ύφος. Εννοείτα και να το πάρεις και να το συνδυάσεις με πουλόβεράκια και αθλητικά !

 




And More